Kurtiniadis Tahminleri

27 Haziran Kurtiniadis ANKARA Tahminleri MİSLİ TUTTU: 2.524,90 TL

DELİKANLI POYRAZ: Urfa’daki ilk koşusunda bekleneni verememiş olsa da 2. yarışına bu pistte çıkıp, OĞUZHAN TAY gibi potansiyelli bir rakip ardından 2.lik elde ederken bitiriş derecesiyle de oldukça tatmin edici bir performans sergiledi tay. Son koşusuna İstanbul sentetik pistinde çıkıp liderlik için fazlasıyla ısrar eden jokeyi Ahmet Çelik, tayı ilk 400 içerisinde 13. son 800’den sonra 12 tempolara sokunca, sonlarda sallanıp fotoya yakın düşen temposuyla yakın ara 3. kaldı. Bugün tekrardan çok etkili koştuğu çim pistte mücadele edecek. 2 kulvar avantajıyla iyi bir start çıkışı yapıp ön tarafta kabullenmesini beklediğim koşuda, düzlüğe lider çıkıp düzlük boyu da direnerek kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

  • Tek rakibininse 1-ABBAS BEY olmasını bekliyorum. İlk koşusuna değişen pist koşullarında kumda çıkıp tatminkar bir 3.lük elde etmişti. Kulaklık çıkarıp DB ilave etmişler, tay idmanlarında önceki işlerine göre neredeyse 2 saniye daha iyi galop dereceleri çıkarmış. Takının olumlu etki ettiği aşikar. Yetenekli jokeyi idaresinde, artan tecrübesiyle kazanabileceğine inanıyorum.

 

LORDUM: Hişman ile çok iyi uyum sağlayan bir safkan. Son koşusunda da LE PATRON gibi güçlü bir isme sonlarda teslim olup 2. kalırken çok iyi bir form durumuna sahip olduğunu gösterdi. Bugün lehine mesafede, çok uygun sikletiyle mücadele edecek. BELALI TUMBUL’dan beklediğim liderlik hamlesi gelmezse, baştan alacağı liderliği rölanti tempolarda sürükleyip, düzlüğe de diri çıkacağından, uygun sikletinin de avantajıyla düzlük boyu direnip çıktığı gibi kazanmasını bekliyorum. BELALI TUMBUL liderlik alırsa 2 gidip düzlükte atlar diye tahmin ediyorum. Her iki senaryoda da kazanmasını beklediğim isim LORDUM’dur. Alternatif tek adayımdır.

  • Tek rakip olarak gördüğüm isimse 1-BELALI TUMBUL‘dur. İlerleyen yaşına rağmen etkili performanslar sergilediği son koşularında formunu bulduğunu gösterdi. Bugünde siklet dezavantajına rağmen uygun grupta, lehine pist-mesafe ve gidişatta, kazanması normal sonuç olabilir.

 

NİCOBAR: Son koşusunda sert rakipler ardından 3.lük elde ederek formunu epeyce yükselttiğini net biçimde belli eden kısrak, bugün uygun grupta, lehine uzayan mesafede mücadele edecek. Son koşusunda orta grupta bekleme yaparak düzlüğe çıkmış, 300 civarı gruba hakim olup liderliği ele geçirse de sonlarda kuvvetle gelen EL RIO ve CATNES’a karşı koyamayıp 3.lükle tamamlamıştı yarışını. Bugün yine benzer bir gidişatta, yine orta grupta bekleyecektir diye düşünüyorum. PRIVATE EXPRESS’in tempo vereceği yarışta öne hamle yapacak 2-3 ismin varlığı da gidişatı lehine çevirecektir. Düzlüğe çıkıldıktan sonra yapacağı etkili sprintiyle kazanacağına inanıyorum. Alternatif tek adayımdır.

  • Tek rakip olarak önereceğim isim 4-LUCK LEXI olacaktır. Son koşusunu bugünkü etkili jokeyi idaresinde kazanıp sürpriz bir sonuca imza atmıştı. Bugün lehine uzayan mesafede, yine önde kaçacak rakibini 2-3 takibe alıp düzlük başı ele geçireceği liderliği, fotoya kadar koruyup bir kez daha kazanabileceğine inanıyorum.

 

THE WALL: Son koşusuna favori olarak çıkmıştı kısrak. İyi yerlerde de konumlandı ama düzlüğe doğru bir anda tempo kaybedip en geri kadar düştü. Yarışı da sonunca tamamladı. Anlık bir sıkıntıdan ötürü kötü koştuğunu düşünüyorum. 26 günlük arada 2 galop yaparak hem iyi dinlenmiş, hem de iyi hazırlanmış olduğunu gösterdi. Rakiplerine göre ayak seriliği daha iyi olduğundan startla birlikte hamlesini yapıp liderliği baştan almasını bekliyorum. Ön tarafta fazlaca da rahatsız edilmeyeceği için, düzlüğe avansı alarak çıkıp, düzlük boyu da direnerek çıktığı gibi kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

  • Rakip olarak önereceğim tek isim 1-SIRIUS BLACK olacaktır. Ağır sikletine rağmen önüne alacağı THE WALL’un rölanti tempolarında düzlüğü bekleyip, düzlük boyu girişeceği mücadeleden galip ayrılan isim olabilir.

 

KARANURA: Son koşusuna İstanbul sentetiğinde çıkan kısrak KG takısını çıkarıp DB takı ilavesiyle mücadele etmişti. Gündüz yarışı olması sebebiyle pist kabarıp kuma yaklaşınca son derece başarılı bir düzlük performansıyla kazanıp sürprizi gerçekleştirdi. Takı değişikliğinin çok yaradığı aşikar. Bugünde süratli tempolarda geçecek yarışta gidişat avantajına sahip olacak. Yatkın olduğu pistte, etkili düzlük sprintiyle kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

  • Rakip gördüğüm tek isimse 5-ARAKLI GÜZEL‘dir. Son koşusunda startı ağır almasına rağmen yükselttiği temposuyla liderliği alıp, yarışı da çıktığı gibi kazanmıştı. Bugünde denk grupta artan formuyla mücadele edecek olmasından ötürü, bir kez daha kazanabileceğine inanıyorum.

 

KARANİMO: Yarış yaşamına değişen pist nedeniyle kum pistteki mücadelesiyle başlamıştı tay. Start çıkış anında iki rakibin arasında kaldı, sıkışıp kulvarını kaybedince bir anda en geri düştü. Düzlüğe de en geri çıkan tay güçlü aksiyonlarıyla etkili bir sprint yaparak aradaki farkı eritse de kazanma şansı kalmayınca son 100’de yarışı bırakıp boşlukta 4.lük elde ederken hiç sıkıştırılmadı. Bugün 2 kat daha etkili performans sergileyeceği çim pistte, yarış görüp tecrübe edinmiş ve mükemmel hazırlanmış şekilde yarışacak. Oldukça süratli tempolarda geçmesini beklediğim yarışta düzlüğe çok gerilerde kalmadan çıkabilirse, yapacağı güçlü sprintiyle kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

KOMİK KOMEDYEN: İlgilileri ilginç bir şekilde grup yarışları pas geçmişler. Ne Gazi, ne Anafartalar. Pas geçip böyle uygun bir yarış seçmişler. Kazanıp şanssızlığını kırmak istediler sanırım. Böylesine uygun bir grubu, sevdiği pist ve mesafeyi de bulmuşken, etkili bir düzlük yarışı yaparak kazanmasını bekliyorum. GÜNÜN BANKOSU olarak öneriyorum.

 

TULUMAR: İstanbul’daki ilk koşusunda cazip konumdayken de değerlendirdiğimiz bir isimdi. Müthiş bir yarış yaparak kazanmayı başarırken, ne denli gelişime açık ve potansiyelli bir isim olduğunun sinyallerini de net biçimde verdi. Bugün çimde daha etkili koşacağını düşünüyorum. Süratli geçecek yarışı etkili düzlük sprintiyle lehine çevirip, bir kez daha kazanmasını bekliyorum. GÜNÜN BANKOSU olarak öneriyorum.

 

ESRARLI DENİZ: İlk koşusunda İĞDEAĞACI önde bomboş kalıp direnç gösterince, tüm ataklarına rağmen fotoda 2. kalmıştı tay. Genel performansı, eşkali ve aksiyonlarıyla da güçlü bir isim olduğunu düşünüyorum. Bugün 300 metre daha uzayan mesafe net şekilde lehine. Daha etkili bineceğine inandığım jokeyi idaresinde, düzlük üzerindeki etkili sprintiyle kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

ATEŞ AYAZ: Son koşusunda bugünkü rakiplerinden çok daha güçlü isimler  BAHARBAHİR ve ALTIN ENDER gibi isimleri 4 boy startta kalmasına rağmen geride bırakıp kazanmayı başarmıştı. O gün oldukça süratli tempolarda geçen yarışta düzlüğü müthiş koştu. Bugün yine benzer şekilde oldukça süratli tempolarda geçmesini beklediğim yarışta gidişat lehine olacak. Startta haddinden fazla takılmazsa, güçlü düzlük sprintiyle bir kez daha kazanacağına inanıyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

 

1.ALTILI MİSLİ ŞABLONUM

4-DELİKANLI POYRAZ

4-LORDUM / 1

1-NİCOBAR

4-THE WALL / 1

4-KARANURA / 5

8-KARANİMO / 9,10,6,5,4,11

Tutar: 28 TL

 

2.ALTILI ŞABLONUM

4-KARANURA / 5

8-KARANİMO / 9,10,6,5,4,11

2-KOMİK KOMEDYEN

5-TULUMAR

6-ESRARLI DENİZ / 3,5

8-ATEŞ AYAZ / 1,4,6

Tutar: 84 TL

 

2.ALTILI MİSLİ ŞABLONUM

4-KARANURA / 5

8-KARANİMO / 9,10,6,5,4,11

2-KOMİK KOMEDYEN

5-TULUMAR

6-ESRARLI DENİZ / 3,6

8-ATEŞ AYAZ

Tutar: 21 TL

Bol şanslar dilerim…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.