Kurtiniadis Tahminleri

8 Temmuz Kurtiniadis BURSA Tahminleri TUTTU: 1.365,57 TL

GOOD SHIP: Grupta en hazır görüntüye sahip tay kesinlikle GOOD SHIP. Orijin itibariyle ciddi potansiyel sahibi, çok uzun süredir mükemmel hazırlanarak bu yarışa geliyor. Sahaya indiğinden bu yana kendisiyle ilgilenen jokeyi Çetin Ok idaresinde yarışa katılması da oldukça önemli bir avantaj tayın kantarmasını tanıması açısından. Düzgün bir start çıkışıyla liderliği baştan almasını ve yarış boyu da rakiplerini gerisinde tutarak yarış yaşamına kazanarak başlamasını bekliyorum. GÜNÜN BANKOSU olarak öneriyorum.

 

TELSERENCAN: Önde boş kalıp istediği tempoları bulabildiği zaman çok etkili yarışlar koşan bir isim. Bugünde stili hiç bir rakibi yok. Dolayısıyla önde bomboş kalacağı yarışta oldukça rölanti tempolarda sürükleyecektir koşuyu. Son yarışında Tokaçoğlu rakibinin yanına gelmesini bekleyince düzlükte arttıramadı. Basıp gitse yakalanmayacaktı. Bugün Mehmet Akyavuz virajda yüklenip düzlüğe alacağı avansla çıkarabilirse, düzlük boyu sabit hızını koruyup çıktığı gibi kazanacağına inanıyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

GERÇEK MAVİ: Son koşusunda ilk kez bu pist ve mesafeye çıkan kısrak yarışı yüksek tempolarda forse ederek düzlüğe çıkmıştı. Düzlükte iki rakibine birden yakalanmasına rağmen mükemmel bir direnç gösterip son 200’de tekrar tazeleyerek kazanmayı başarmıştı. Mükemmel performans sergileyip çim pistte de etkili olabileceğini gösterdi. Bugünde grubun en seri ismi olarak startla birlikte liderliği baştan alacaktır. Tempoları biraz iyi ayarlayarak düzlüğe çıkabilirse, inatçı yarış karakteriyle bir kez daha direnerek çıktığı gibi kazanacağına inanıyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

SELLYBOY: Son iki koşusunu üst üste kazanarak çok iyi bir form tuttuğunu gösteren safkan bugünde lehine pist ve mesafede, denk grupta mücadele edecek. 3 haftalık arada mükemmel hazırlanıp çok iyi durumda olduğunu dereceli galoplarıyla da belli etti. EXTRACTION’u yakın takibe alıp 2 gideceği yarışta, düzlüğe kolay temposuyla rakibini elinden kaçırmadan girip, düzlük boyu yapacağı etkili ataklarıyla kazanıp seriyi sürdürmesini bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

IMMORTAL PACIFIC: Kazandığı son koşusunu çok beğendiğim bir isim. O gün WINNER DEVIL önde bomboş kalmış, istediği tempolarda yarışı sürüklemiş düzlüğe de avansı alarak çıkmış olmasına rağmen, düzlük boyu yaptığı etkili sprintiyle rakibini foto önünde yakalayıp hakim olarak kazanmıştı safkan. Müthiş bir performans sergiledi. Bugün rakipleri biraz sertleşmiş olsa da son koşusuna göre çok daha sert tempolarda geçecek yarış gidişatı lehine olacak. HALLAND ve ROCKET RACCOON’un sert başlayacakları yarışta, SUPER ALEX, LAST WHISPER ve TRANIER FATHER’ın da ön gruba yüklenmeleriyle çok ciddi sürate çıkacak yarışı, etkili düzlük sprintiyle bir kez daha lehine çevirip kazanacağına inanıyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

ORÇUNUN KIZI: Genellikle kum pistte başarılı yarışları olan bir isim. Ancak yarış yaşamı boyunca ilk kez takısız şekilde çim pistte çıktığı son koşusunda çok formda rakibi NEVESTA ardından çok başarılı bir ikincilikle sahadan ayrılıp hem takısız koşmayı çok sevdiğini, hem de ciddi bir form sıçraması yaşadığını net biçimde gösterdi kısrak. Bugün son koşusuna çıkıyor. İlgilileri apranti yerine idmanda da bizzat ilgilenen jokeyi Mahsun Demirbaş’a güvenmişler. Grup son derece denk ve çok daha etkili olduğu kum pistte yarışacak. 28,5’luk son sprintinde de çok canlı ve istekli görüntüsüyle iyi durumunu koruduğunu gösteren ORÇUNUN KIZI, ön grup arkası konumlanarak çıkacağı düzlük boyu etkili ataklarıyla kazanmasını bekliyorum. Favorimdir.

 

 

ALTILI ŞABLONUM

3-GOOD SHIP

8-TELSERENCAN / 1,2,10,4

2-GERÇEK MAVİ / 6,1,7,8

4-SELLYBOY / 2,6,1

2-IMMORTAL PACIFIC / 5,3,1,4,6

11-ORÇUNUN KIZI / 4,1

Tutar: 900 TL

 

EKO ALTILI ŞABLONUM

3-GOOD SHIP

8-TELSERENCAN / 1,2,10,4

2-GERÇEK MAVİ / 6,1

4-SELLYBOY

2-IMMORTAL PACIFIC / 5,3,1,4,6

11-ORÇUNUN KIZI / 4,1

Tutar: 135 TL

 

MİSLİ ALTILI ŞABLONUM

3-GOOD SHIP

8-TELSERENCAN

2-GERÇEK MAVİ / 6,1

4-SELLYBOY

2-IMMORTAL PACIFIC / 5,3,1,4,6

11-ORÇUNUN KIZI / 4,1

Tutar: 27 TL

Bol şanslar dilerim…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.