Kurtiniadis Tahminleri

11 Temmuz Kurtiniadis ANKARA Tahminleri TUTTU: 1.273,45 TL

PATRICK STAR: İlk koşusunda şampiyon adayı POETRY IN MOTION gibi üst düzey bir rakibe düzlük boyu saldırıp fotoya yakın baş farka kadar düşürse de geçememişti rakibini. O koşu sonrası uzun işlerle mükemmel bir hazırlık süreci geçirip, çok daha iyi duruma geldiğini gösterdi. Artan tecrübesiyle uygun rakiplerini geride bırakıp kazanacağına inanıyorum. GÜNÜN BANKOSU olarak öneriyorum.

 

 

MAXIMUS POWER: Sert rakipleri yanında mücadele edecek olsa da yarış gidişatı açısından ciddi avantaja sahip. Adana’da kazandığı son koşusunda önde çok süratli rakipleri ardından 4-5 gibi konumlanıp, düzlük üzerindeki etkili ataklarıyla bugünde rakibi olan MYBOYTOMO’yu geride bırakmayı başarmıştı. Bugünde özellikle HEY JUDE ve SAMURAI KAJIKI’nin kaçmaktan başka şansları olmadığından ve mesafede 1000 metre olunca müthiş sert tempo başlaması muhtemel yarışta MYBOYTOMO’nun 3 MAXIMUS POWER’ın da 4. takip etmesini bekliyorum. Düz yola çıktıktan sonra da yapacağı etkili sprintiyle sert rakiplere rağmen bir kez daha kazanacağına inanıyorum. Alternatif tek adayımdır.

  • Risk alıp yanına tek bir isim yazacağım o da 3-MYBOYTOMO olacak. Samurai’nin üstüne giden olunca kötü koştuğunu Hey Jude’un da numara almadı mı şansı kalmadığını düşünürsek bu ikili birbirlerini bitirecek kanaatindeyim. Hal böyle olunca 3. gitmesini beklediğim MYBOYTOMO düzlük başı rakiplerini sıyırıp alacağı liderliği fotoya kadar koruyup kazanan isim olabilir.

 

 

BEKİRABİ: Gruptan net şekilde üstün bir isim. Geçtiğimiz sezon üst gruplarda mükemmel performanslar sergileyerek kazandığı yarışları hatırlarız. 6 aylık ara sonrası Urfa ve Adana’da yarış gördü, Ankara’daki son koşusu çok sert grupta olunca biraz da formsuz ve nefessizlikten etkilenip beklenen performansı sergileyemedi. İdman yapmadan gördüğü yarışlar ardından 800’lük işini rakibi olan AYDURU ile birlikte yapıp hakim ve çok kolay görüntüsüyle formunu yavaş yavaş bulduğunu gösteren safkan, lehine pist ve mesafede, çok uygun rakipler yanında, düzlük üzerindeki etkili sprintiyle kazanmasını beklediğim isimdir. Alternatif tek adayımdır.

 

 

SECRET IMAGE: 3 aylık ara sonrası ilk kez çim pistte çıktığı yarışta önde yalnız kalmasına rağmen çok gereksiz yere tempoları yükseltince sonlarda durdu 2-3 boyla 4. kaldı. Son yarışında ise G1 Kısrak Koşusunda start aldı, eküri fedailiği ile önde çok yüksek tempolara girip düzlükte yarışı bıraktı. Ölçü alınmaması gerek. Bugün çok uygun bir grupta, ara sonrası gördüğü yarışlarla formunu en iyi seviyeye taşımış şekilde ve mükemmel hazırlanarak geliyor. Tempo yapmayı seven 1-2 rakibi olsa da liderlik ısrarcısı olacaklarını pek düşünmüyorum. Dolayısıyla startı iyi alıp öne fırlayarak liderliği baştan alacaktır SECRET IMAGE. Fesih tempoları biraz iyi ayarlayıp virajda yürüterek düzlüğe biraz avanslı çıkabilirse, düzlük boyu bu rakiplere direnip ağır sikletine rağmen çıktığı gibi kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

 

GÖKÇEYOL: Sondan bir önceki çim pist yarışında muhtemelen ağır sahadan olumsuz etkilenip kötü koştu kısrak. Son çim pist yarışında öyle bir kazandı ki erkek rakipleriyle adeta makara yaptı. Yarışı en geride takip etti, düzlüğe kenter çıktı, son 300’e kadar da kenter geldi ve o metrelerden sonra Mehmet Akyavuz teşviğe başlayınca bir anda 6-7 boy uzadı gitti GÖKÇEYOL. Oldukça gösterişli bir yarış kazandı ve ilerisi içinde olumlu sinyaller verdi. Bugün hemcinsleri yanında yine etkili koştuğu çim pistte mücadele edecek. 56,8 / 27,7’lik yarış galobunda da çok iyi görüntüsüyle iyi durumunu koruduğunu gösteren kısrak, son koşusuna yakın bir performans sergileyip bir kez daha kazanmasını beklediğim isimdir. Alternatif tek adayımdır.

 

 

IRMAK SU: Uzun mesafeli kum pist yarışlarında mükemmel performanslar sergileyen bir isim. Son koşularında start sorununu halletmesi de performansına olumlu etki etti. Bir önceki koşusunu ERKŞAN gibi güçlü erkek rakibini geride bırakıp kazanmıştı kısrak. Son koşusunda ise YAĞMUR GÜZELİ’nin çok ekstra performans gösterdiği mücadelede rakibine karşı koyamamıştı. O gün rakibiyle 3 kg siklet dezavantajı da vardı kısrağın ve geçildiği rakibinde bugün üzerinde olacak jokeyi Ercan Çankaya vardı. Bugün IRMAK SU tercihlemiş. Önde 3-4 ismin belli tempolara çıkartacağı yarışta hemen arkalarında bekleme yapacaktır. Viraj üzeri yürümeye başlayıp düzlüğe akışlı şekilde liderliği alarak çıkmasını ve düzlük boyu da TORUN CALAS’ın ataklarına karşı koyarak kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

 

KELPİE: Sondan bir önceki koşusunda IGUAZU FALLS gibi güçlü bir rakibe saldırsa da geçememişti. Son koşusunda ise NICE’a arada 10 kg siklet avantajı olmasına rağmen Ahmet’in kurnazlığıyla rakibini elinden kaçırıp kaybetti kısrak. İki koşusunda da mükemmel performanslar sergileyip çok iyi durumda olduğunu gösterdi. Bugün yine çok sevdiği ve etkili koştuğu uzun mesafeli kum pist yarışında, yüksek seviyelerde geçmesini beklediğim yarışta gidişat avantajı da bulunmasını iyi değerlendirip, etkili düzlük sprintiyle kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

 

EYYAMI BAHUR: Çok beğendiğim bir safkan. Son koşularında sert gruplarda tatminkar performanslar sergileyerek güzel formunu koruduğunu gösterdi. Bugün çok sevdiği uzun mesafeli çim pist yarışında, etkili jokeyi idaresinde mücadele edecek. Kırkçeri ve Düldül’ün yanı sıra Cebealp’in de öndeki tempolara dahil olması yarış tempolarını da yükseltip gidişatı EYYAMI BAHUR lehine çevirecektir. Düzlüğe çıkıldıktan sonra dışa açılıp yapacağı güçlü sprintiyle kazanmasını bekliyorum. GÜNÜN BANKOSU olarak öneriyorum.

 

 

SONSİLAH: Son iki koşusu beklentilerin biraz altında kalınca ilgilileri 42 günlük bir ara verip hem dinlendirmişler, hem de mükemmel hazırlamışlar. Yarış içerisinde anlık bir sorun yaşamazsa, uyumlu aprantisi idaresinde bu rakipleri geçecek güçte olduğuna inanıyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

 

 

1.ALTILI ŞABLONUM

5-PATRICK STAR

2-MAXIMUS POWER / 3

1-BEKİRABİ / 3,6,2,5

1-SECRET IMAGE / 5,9,3

2-GÖKÇEYOL / 8,10,3

3-IRMAK SU / 2,6,4

Tutar: 320 TL

 

2.ALTILI EKO ŞABLONUM

1-SECRET IMAGE

2-GÖKÇEYOL / 8,10,3

3-IRMAK SU / 2,6,4

9-KELPİE / 6,5,4

5-EYYAMI BAHUR

2-SONSİLAH 

Tutar:

Bol şanslar dilerim…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.