Kurtiniadis Tahminleri

16 Temmuz Kurtiniadis ANKARA Tahminleri MİSLİ TUTTU: 840 TL

GRANDE RAPIDS: Yarış yaşamının ilk koşusunda hiç zorlanmadan 3.lük elde ederken dikkat çeken bir isimdi. Bugün Ahmet bir kez daha deklare olmuş. Yarış tecrübesi edinmesinin ardından idmanlarında çok daha iyi duruma geldiğini gösteren kısrak, GOOD FALLS ve PRENSES ADEN’in aşırı süratlendirmesini beklediğim yarışta 3-4 konumlanıp, düzlüğe çıkıldıktan sonra yapacağı etkili ataklarıyla kazanmasını bekliyorum. GÜNÜN BANKOSU olarak öneriyorum.

 

THOMAS SHELBY: Bu gruptan daha iyi bir isim olduğunu düşünüyorum. Sert gruptaki son koşusunda bekleneni veremeyip tabela dışı kalan safkan yaklaşık 2 aylık bir araya gitti. Aranın 1 ayında idmandan çekilip muhtemel sorunu giderildi, son bir aylık süreçte çok iyi işlerle hazırlanırken özellikle son işindeki canlı görüntüsüyle çok iyi durumda olduğunu gösterdi. Bugünde önde OCEAN EMPIRE’nin süratlendireceği yarışta 2.likte yakın konumlanarak düzlüğe kolay temposuyla çıkıp, düzlük boyu yapacağı etkili ataklarıyla kazanmasını bekliyorum. GÜNÜN İKİNCİ BANKOSU olarak öneriyorum.

 

LEJYONER: Kazandığı yarış ardından üst grupta bekleneni verememiş, İstanbul’daki son koşusunda az farklarla 3.lük elde edip iyi durumda olduğunu gösterdi. Stiline en uygun jokeyi idaresinde, çok uygun bir grupta, lehine pist ve mesafede mücadele edecek. YENGİZ’in süratlendireceği mücadelede ÇAĞLAYAN biraz erken presleyip koşu temposunu yükseltir diye düşünüyorum. Düzlüğe kolay ve akıcı aksiyonlarıyla çıkıp yapacağı etkili sprintiyle kazanmasını bekliyorum. GÜNÜN ÜÇÜNCÜ BANKOSU olarak öneriyorum.

 

LUCKY STORM: Son koşusunu bu pistte kazanırken LADY CAPELLA’yı kolay mağlup etmişti. Bugünde o yarışa benzer bir gidişatta mücadele edecek. Muhtemelen SERİDAY’ın liderliğinde gidecek yarışta 2-3 konumlanacaktır. Düzlüğe doğru arttıracağı temposuyla liderliği ele geçirip, fotoya kadar direnerek bir kez daha kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

MUCİT TAY: Son dönem müthiş bir form yakaladı. Antalya’daki son koşusunda bugünkü rakibi ve yarışın da favorisi olan KILIÇ İBO’yu fotoda avlamıştı. Apranti indirimine gitmiş ilgilileri, siklet avantajı da sağlanmış. Önde oluşacak sürati yakın konumlanarak takip edip düzlüğe çıkmasını, düzlük boyu da etkili ataklarıyla gelip bir kez daha kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

OĞUZUN RÜYASI: Son koşusunda kendisi için kısa sayılabilecek mesafede çok süratli rakipler yanında mücadele etti, startı 6-7 boy kadar ağır aldı, deparlanamayınca da 10-12 boy oldu bir anda öndeki süratli rakipleriyle arasındaki fark. Buna rağmen düzlükte yaptığı etkili ataklarla yakaladı rakiplerini 2-3 boy farkla 4. kaldı. Bugün lehine uzayan mesafeye çıkıyor olması avantaj. Yine çok süratli tempolarda geçecek yarış gidişatı da lehine. Şampiyon jokeyi idaresinde düzlüğe çıkıldıktan sonra yapacağı etkili sprintiyle kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

ARTUKOĞLU: Son koşusunda KUZGUN BEY- YENİKÖY gibi üst düzey iki isim ardından yakın farklarla 3.lük elde ettiği İstanbul çim pistteki mücadelesinde genel görüntüsünü oldukça beğendiğimden takip listeme almıştım özellikle kum yarışları için. Bir önceki kum pist yarışını çok kolay kazanmayı başarmıştı. Bugünde oldukça süratli tempolarda geçecek yarışta gidişat avantajını iyi değerlendirip düzlüğe kolay temposuyla çıkacak, düzlük boyu da yapacağı etkili sprintiyle kazanacağına inanıyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

VOOTOROK: İlk koşusunda da banko olarak önerdiğim safkan önde bomboş kalıp yarışı rölanti sürükleyen MATAHARI’ye düzlük boyu saldırsa da geçememişti. Gördüğü yarış ardından idmanlarında mükemmel dereceli işleriyle çok daha iyi duruma geldiğini gösterdi. En az kendisi kadar şanslı konumdaki ekürisi TEKUB’un da desteğiyle kazanacağına inanıyorum. GÜNÜN DÖRDÜNCÜ BANKOSU olarak öneriyorum.

 

TAŞPINAR: 3 aylık kısa ara sonrası art arda çıktığı yarışlarında pek bir varlık gösteremese de özellikle son koşusunu çok beğendim bu kısrağın. Üst grupta çok kolay bir 5.lik elde ederken FEZACAN ve HABBE gibi bu gruptan üstün isimlerin dibinde bitirmişti yarışı. Bugün son derece uygun bir grupta mücadele edecek. Lehine pist ve mesafede starttan düzgün çıkarsa kazanacağına inanıyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

 

1.ALTILI MİSLİ ŞABLONUM

3-GRANDE RAPIDS

2-THOMAS SHELBY

2-LEJYONER

4-LUCKY STORM / 1,3,8,9

2-MUCİT TAY / 3,4,6,10,8

6-OĞUZUN RÜYASI / 3,9,7

Tutar: 60 TL

 

1.ALTILI MİSLİ ŞABLONUM

3-GRANDE RAPIDS

2-THOMAS SHELBY

2-LEJYONER

4-LUCKY STORM / 1,3,8,9

2-MUCİT TAY / 3,4,6,10,8

6-OĞUZUN RÜYASI

Tutar: 15 TL

 

2.ALTILI ŞABLONUM

4-LUCKY STORM / 1,3,8,9

2-MUCİT TAY / 3,4,6,10,8

6-OĞUZUN RÜYASI / 3,9

4-ARTUKOĞLU / 3,6,5

8-VOOTOROK

3-TAŞPINAR / 5,1

Tutar: 540 TL

 

2.ALTILI EKO ŞABLONUM

4-LUCKY STORM / 1,3,8,9

2-MUCİT TAY / 3,4,6,10,8

6-OĞUZUN RÜYASI

4-ARTUKOĞLU / 3,6,5

8-VOOTOROK

3-TAŞPINAR

Tutar: 60 TL

 

2.ALTILI MİSLİ ŞABLONUM

4-LUCKY STORM / 1,3,8,9

2-MUCİT TAY / 3,4,6,10,8

6-OĞUZUN RÜYASI

4-ARTUKOĞLU

8-VOOTOROK

3-TAŞPINAR

Tutar: 15 TL

Bol şanslar dilerim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.