Kurtiniadis Tahminleri

6 Ağustos Kurtiniadis ANKARA Tahminleri TUTTU: 699,17 TL + 915,20 TL

EKŞAŞİ: Grubun en hazır isimlerinden. Son işinde PELİTSIRTI gibi ilk yarışını gösterişli kazanan ekürisine çok hakim şekilde kendinden emin aksiyonlarıyla fotoya uzanmasını oldukça beğendim. Start sorunu vs. yaşamazsa, yarış yaşamına kazanarak başlamasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

İKİMİZ: Son koşusunda ciddi bir sürprize imza atıp kazanırken de önerdiğim bir isimdi. Eksik olduğu çim pistte dahi çok kolay kazanıp ne denli müthiş bir form durumuna sahip olduğunu gösterdi. Bugünde son koşusuna benzer bir gidişatta, çok daha etkili koştuğu kum pistte yarışacak olmasından  dolayı, bomboş sikletinin de vermiş olduğu avantajla bir kez daha kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

GRAND RAPIDS: Son koşusunu çok kolay kazanarak iyi durumda olduğunu gösteren kalite tay bugünde son derece uygun rakipler yanında mücadele edecek. Devam eden formuyla bir kez daha kazanmasını bekliyorum. GÜNÜN BANKOSU olarak öneriyorum.

 

SIKIDOST: Kalite safkan uzun ara sonrası çıktığı ilk koşusunda bariyer dibinde sıkışmasa belki de kazanan isim olacaktır. Yine de mükemmel performans sergileyip aradan çok iyi durumda döndüğünü gösterdi. Çok iyi hazırlandığı yarışta koşuyu forse edecek BELALI TUMBUL’u yakın takibe alıp düzlük başından itibaren yapacağı etkili ataklarıyla kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

KABA RÜZGAR: Son koşusunda ağır sikletten olumsuz etkilenip sonlarda tempo yitirerek 5. kaldı kısrak. Bugün normale dönen sikletiyle lehine pist ve mesafede yarışacak. Ön grup arkası konumlanarak düzlüğe çıkıp, düzlük boyu yapacağı etkili ataklarıyla kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

ÇAĞGÜR: Takibimde olan bir isim. Son koşusunda da önermiştim ancak yarış yaşamının en iyi durumunda olan ismi CİHANA BEDEL’e kaybetti. 19 günlük arada mükemmel hazırlanarak bu koşusu hedeflendi safkanın. Diş geçirebileceği rakipler yanında, lehine pist ve mesafede kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

DİLARASULTANIM: Son koşusunu kazanırken de önerdiğim bir isimdi. Mükemmel performans sergiledi kısrak. Düzlükte kapanıp dezavantaj yaşamasına rağmen bugünde rakibi olan GÖKÇEYOL’a net hakim oldu. Bugün benzer bir talihsizlik yaşamadan düzlükte güçlü sprintiyle bir kez daha kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

ŞIKTURBO: Son koşusunda ERKŞAN’la önde didişip saçma tempolara çıkmasından ötürü kötü koştuğunu düşünüyorum. Bugün stili hiç bir rakip yok. Önde bomboş kalıp oldukça rölanti tempolarda sürükleyecektir mücadeleyi. Düzlüğe de yeterli avansla çıkıp geriden gelecek sprintlere de karşı koyarak çıktığı gibi kazanacağına inanıyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

ÇALIŞTAY: Müthiş bir kan hattına sahip. Baba TURBO’nun yanı sıra ikinci anne BEKONYA şampiyon ÖZHABER ile öz GÜNTAY ile anneden kardeş. Müthiş kağıdının yanı sıra hazırlık olarakta mükemmel seviyede tay. Start sorunu vs. yaşamaz, sağlıklı bir başlangıca imza atarsa, mevcut idman görüntüsüyle kolay kazanmasını bekliyorum. GÜNÜN BANKOSU olarak öneriyorum.

 

KOMİK KOMEDYEN: Son koşusunda birden süratlenen yarış tempolarına ayak uyduramayıp dağılarak çok gerileyen safkan, düzlükte arayı kapatsa da kazanmasına yetmemişti. Bugün Kocakaya idaresinde yarışacak ki Ankara’ya gidip çalıştırmış bu safkanı da. Mükemmel idman görüntüsünü sahaya yansıtıp, uygun rakipler yanında kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

 

1.ALTILI ŞABLONUM

4-EKŞAŞİ

4-İKİMİZ / 1,3

2-GRAND RAPIDS

4-SIKIDOST / 1,2

6-KABA RÜZGAR / 1,8,7,5

3-ÇAĞGÜR / 4,2,1,8,9

Tutar: 135 TL

 

2.ALTILI ŞABLONUM

6-KABA RÜZGAR / 1,8,7,5

3-ÇAĞGÜR / 4,2,1,8,9

4-DİLARASULTANIM / 1,5

3-ŞIKTURBO / 5,1,2

5-ÇALIŞTAY

2-KOMİK KOMEDYEN

Tutar: 360 TL

Bol şanslar dilerim…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.