Kurtiniadis Tahminleri

6 Ağustos Kurtiniadis KOCAELİ Tahminleri TUTTU: 1.697,95 TL

BODE GAL: Müthiş bir hazırlık süreci geçiren tay grubun en hazır ismi. Piste de çok yatkın. Bir aksilik yaşamazsa kolay kazanacağına inanıyorum. GÜNÜN BANKOSU olarak öneriyorum.

 

VİTAL: Ankara’daki son koşusunda numarayı alamayınca eksik koştu, Ahmet daha düzlük başında enseye basıp yarışı bıraktı. Ölçü alınmamalı. Bugün önde bomboş kalacağı daha müsait rakipler yanında sırf bu yarış için Urfa’dan gelen uyumlu jokeyi Hasan Altundağ ile iyi bir tempo kurup yarışın her yerini en önde koşarak çıktığı gibi kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

TIMELESS: Son koşusunda da tek olarak önerdiğim bir isimdi. Bugünkü rakiplerinden daha güçlü isimler yanında mücadele etmesinden ötürü gücü nispetinde başarılı performansla sahadan 4.lükle ayrıldı kısrak. Bugün daha müsait rakiplere karşı mücadele edecek. Ön grup arkası bekleme ile viraj üzeri tempo yükselterek düzlüğe liderliği alarak çıkıp, düzlük boyu da rakiplerinin ataklarına karşı koyup kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

TRAP ZONE: 5 aylık ara sonrası iki koşu görüp eksiklerini gideren safkan denk bir grupta mücadele edecek. Oldukça süratli tempolarda geçmesi muhtemel yarışta gidişat avantajına da sahip olacak. Bomboş sikletiyle düzlük üzerinde yapacağı etkili sprintiyle kazanmasını bekliyorum. Favorimdir.

 

KRAL DAYI: DEMEDİ DEME gibi güçlü bir rakiple çarpıştığı son koşusunu az farkla kaybeden yetenekli safkan, bugün kendinden yaşça büyük rakiplere karşı mücadele edecek olsa da yüksek tempolarda geçmesini beklediğim yarışta gidişat avantajına sahip olarak mücadele edecek. Düzlüğe çok geride kalmadan çıkıp yapacağı etkili sprintiyle kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

ALATTİN: Bu pistte kazanmasının ardından Bursa’ya gitti sert grupta mücadeleye çıktı safkan. Virajda dışa savrulan rakibinden olumsuz etkilenip şansını yitirince düzlükte Selim Kaya fazla zorlamadı safkanı. Kendi halinde 5. oldu. Bugün Mehmet Kaya idaresine geçti. Daha iyi yerlerde konumlanarak düzlüğe çıkıp yapacağı etkili ataklarıyla kazanacağına inanıyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

SUZİ AMCA: Ara sonrası gördüğü yarışlarla formunu yükseltti. Son 2.liğinde de bugünkü rakiplerinden GÜRSELHAN’a foto önünde geçildi. Bugün tempo verecek bir ismin olmadığı yarışta önde bomboş kalacak. Tempoları biraz iyi ayarlayıp düzlüğe avansla çıkabilirse, fotoya kadar direnerek beyaz bayrak ayna yapmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

TENACIOUS WINNER: İstanbul’da hazırlanan tay start provasını kazanırken mükemmel durumda olduğunu gösterdi. Ayak seriliği muazzam bir isim. Starttan çok iyi çıkıp alacağı liderliği fotoya kadar koruyarak yarış yaşamına birincilikle başlamasını bekliyorum. GÜNÜN BANKOSU olarak öneriyorum.

 

YÜCEKIZ: Kısa mesafeli yarışlarda mükemmel performanslar sergileyen bir isim. Son koşularında genelde uzun mesafelerde şans arayıp başarılı olamadı. Bugün mükemmel hazırlanarak geldiği lehine pist ve mesafeli yarışta, 1 kulvar avantajıyla ön grup içerisinde konumlanıp düzlük boyu yapacağı etkili sprintiyle kazanıp sürprizi gerçekleştirmesini bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

 

2.ALTILI ŞABLONUM

8-TRAP ZONE / 1,2,3,4

7-KRAL DAYI / 10,8,2,4,6,5

9-ALATTİN

4-SUZİ AMCA

7-TENACIOUS WINNER

3-YÜCEKIZ / 6,7,1,2

Tutar: 875 TL

 

 

2.ALTILI MİSLİ ŞABLONUM

8-TRAP ZONE / 1,2,3,4

7-KRAL DAYI

9-ALATTİN

4-SUZİ AMCA

7-TENACIOUS WINNER

3-YÜCEKIZ / 6,7,1,2

Tutar: 25 TL

Bol şanslar dilerim…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.