Kurtiniadis Tahminleri

13 Ağustos Kurtiniadis ANKARA Tahminleri TUTTU: 969,12 TL

GÜR FIRTINASI: Takibimde olan bir isim. Sondan bir önceki yarışında bugünkü pist ve mesafede SNOW SHOW ile birlikte yarışıp 2 kg avantaj aldığı rakibini foto önünde geçmeyi başarmıştı. Bugün aradaki siklet farkı 6’ya çıkıyor. Tempolar biraz rölanti geçeceğinden mümkün mertebe ön tarafı elinden kaçırmadan düzlüğe gelmesi gerek. Düzlük başından itibaren yapacağı etkili ataklarıyla kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

  • Tek rakibi de tabii ki SNOW SHOW‘dur. 61,5 kg sikletle yarışacak olsa da son koşusunu çok kolay kazandı. Bugünde ön grup arkası konumlanarak düzlüğe çıkıp, etkili ataklarıyla bir kez daha kazanan isim olabileceğine inanıyorum.

 

ESAT: Müthiş bir kan hattına sahip olmasına rağmen kendinden beklenen yarışları yapamıyor. Annesi MAHSİMA şampiyon DİLIRAN’ın öz kardeşi. ESAT çimde bekleneni veremediği 2 yarış sonrası ilk kez kum pistte ve KG takısıyla mücadele edecek. Yarış içerisinde çok kolay gidebilen bir tay olması da öne erken sarkıp iyi yer tutabilmesine olanak sağlayacaktır. Düzlüğe çıkıldıktan sonra yapacağı etkili ataklarıyla kazanıp sürprizi gerçekleştirmesini bekliyorum. Favorimdir.

 

DATABASE: Çok güçlü ve kaliteli bir tay olduğuna inanıyorum. Antalya’da çıktığı ilk koşusunda starttan tereddütlü çıkmasına rağmen düzlüğe geldikten sonra attığı her aksiyonda uzayıp farkı açarak kazanmayı başarırken ne denli güçlü ve yetenekli bir isim olduğunu gösterdi. Muhtemel yaşadığı ufak tefek sıkıntılarından 3,5 aylık bir araya gidip sorunları halledilen tay, son işinde JOHN ABRUZZI gibi kendinden yaşça büyük ve tecrübeli ekürisine her yerde hakim görüntüsüyle de çok iyi durumda olduğunu gösterdi. Uzayan mesafe avantajıyla süratli tempolarda geçecek yarışı, etkili düzlük sprintiyle kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

  • Tek rakibi de TALENTED SOUL olacaktır. O da aradan geliyor. İç pistteki son yarış galobunu Kocakaya yaptırırken 50,2 / 23,5 gibi müthiş bir derece çıkarmış. İlk koşusunda olduğu gibi liderliği baştan alıp iyi tempo kurabilirse, 300 metre uzayan mesafeye rağmen bir kez daha kazanabilir.

 

MISTER WIN: Öylesine uygun bir grup yakalamış ki kazanamazsa ya sorunu vardır ya da sakattır. Ona da bizim yapabileceğimiz bir şey yok. GÜNÜN BANKOSU olarak öneriyorum.

 

TAÇMERCAN: Safkan gitti 1500 kumda direne direne kazandı, sonra gitti 2200 çimde yine müthiş direnciyle rakiplerine geçit vermeyip kazandı. Net biçimde yarış yaşamının en formda dönemini geçiriyor ve buradaki hiç bir rakibi de kendisi kadar formda değil. Stili bir tek RECEBİN OĞLU var ancak hem kulvar hem de siklet avantajı TAÇMERCAN lehine olduğundan çıkışla birlikte liderliği yine alacaktır. Yarışı 1 boy 1 boy sürükleyip düzlüğe pisti ortalayarak çıkacak ve yine geriden gelebilecek olası ataklara karşı direnç gösterip, bir kez daha çıktığı gibi kazanacağına inanıyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

AYAZ TAY: Sert gruptaki KV yarışta kötü performans sergilediği son koşusu ölçü alınmamalı. Bugün maiden yarışta, çok uygun rakiplere karşı mücadele edecek. İlk iki koşusunda 2.likler elde ederken iyi performanslar sergileyen safkan, uygun grupta, etkili jokeyi idaresinde kazanmasını beklediğim isimdir. Alternatif tek adayımdır.

 

ALP THE HERO:  Üst üste kazandığı 2 yarış sonrası çıktığı son koşusunda bugünde rakibi olan ETSUKO’yu düzlük başı elinden kaçırıp avans verince, düzlük boyu o farkı kapatamayıp 2. kaldı. Bugün  500 metre uzayan mesafe lehine ve o gün rakibinden 1,5 kg ağır koşarken bugün sikletler eşit. Yine ön grup beklemesi yaparak viraja girip, virajda yükselteceği temposuyla düzlük boyu uzun sprint yaparak kazanıp rakibinden rövanşı almasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

HAYALET KIZ: Güçlü kısrak 7 aylık ara sonrası 2 koşu gördü. İlkinde 2. kalırken sert gruptaki son yarışında sıkıştırılmayınca tabela dışında kaldı. O yarış sonrası 28 günlük aktif bir dinlenme ve müthiş hazırlanarak bu koşuya getirildi. Önde bomboş kalabileceği yarışta tempo üstadı jokeyi idaresinde yarışacak olması da avantaj. Düzlüğe biraz sermayeli çıkıp, geriden gelebilecek ataklara da karşı koyarak çıktığı gibi kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

ERDİ BEY: 2 koşu önce çim pistte çok sert grupta 2.lik elde eden safkanın o günkü performansını oldukça beğenmiştim. Bugün tekrardan çime çıkıyor. Mesafe uzamış olsa da önde OĞLUM FARUK’un çok rölanti sürüklemesini beklediğim yarışta 2 konumlanıp düzlüğe çıkıldıktan sonra liderliği ele geçirip bariyere yaslanmasını ve geriden gelebilecek tüm ataklara direnip kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

TOP TIER: İlk koşusunda başarılı bir performans sergileyerek 2.lik elde ederken ne denli yetenekli bir isim olduğunu gösterdi. Kum pistte potansiyel sahibi olduğuna inanıyorum ve en az kendisi kadar şanslı konumda yarışacak ekürisi ENDORFİN’in de desteğini alacak. Bir sorun yaşamazsa kazanacağına inanıyorum. GÜNÜN BANKOSU olarak öneriyorum..

 

 

2.ALTILI EKO ŞABLONUM

6-TAÇMERCAN / 1,5,4

1-AYAZ TAY / 7,9,8,3,15,13,10,5

2-ALP THE HERO / 4,3

5-HAYALET KIZ / 3,1

1-ERDİ BEY

9-TOP TIER

Tutar: 162 TL

Bol şanslar dilerim…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.