Kurtiniadis Tahminleri

18 Ağustos Kurtiniadis İSTANBUL Tahminleri TUTTU: 1.143,15 TL

BLUEMOON: 5 aylık ara sonrası çıktığı ilk koşusuna çok başarılı bir performans sergileyip 2.lik elde eden süratli kısrak, o koşu sonrası mükemmel dereceli işleriyle çok iyi durumda olduğunu gösterdi. Bugünde süratli yapısıyla stili rakiplere rağmen liderliği baştan alıp temposunu kabul ettireceği rakiplerine de düzlük boyu direnip çıktığı gibi kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

RONIN: Son koşusunda yarış yaşamının en etkili performansını sergileyerek G3 yarışta 3.lük elde eden süratli safkan bugün stili bir rakibin olmadığı yarışta önde bomboş kalacak. Rölanti tempolarda sürükleyeceği mücadelede düzlüğe de yeterli avansla çıkıp, fotoya kadar tüm ataklara direnerek çıktığı gibi kazanmasını bekliyorum. GÜNÜN BANKOSU olarak öneriyorum.

 

STAYING HERO: Yarış yaşamının ilk koşusunu harika bir düzlük sprintiyle kazanırken ne denli güçlü ve potansiyelli bir isim olduğunu gösterdi. Bugün FATHER MEHMET ve QUEEN REDAMANCY ikilisinin sürükleyeceği yarışta 3 konumlanarak düzlüğe çıkıp yapacağı etkili sprintiyle bir kez daha kazanmasını bekliyorum. GÜNÜN İKİNCİ BANKOSU olarak öneriyorum

 

ALTINTEPE: Son koşusunda İzmir kumunda mücadeleye çıkmış starttan biraz tereddüt ederek çıkmıştı safkan. Yarışta çok rölanti geçince düzlükte etkili olamadı. Ölçü almıyorum. Bugün sentetik pistte mücadele edecek ve çok süratli tempolarda geçecek yarışta gidişat avantajına da sahip olacak. Stiline uygun şampiyon jokeyi idaresinde, düzlük üzerinde yapacağı etkili sprintiyle kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

ZENGİN YELE: İlk koşusunda da önermiştim bu ismi. Düzlükte kazanırda olmasına rağmen devrini çok geç alıp çok uzun sprint yapınca uzayan mesafelerde çok daha etkili koşacağını belli etti. Bugün 200 metre daha uzayan mesafe lehine. Tempoların da süratli geçecek olması gidişat açısından oldukça avantaj yaratacaktır. Düzlüğe iyi yer tutarak çıkabilirse, yapacağı etkili sprintiyle kazanacağına inanıyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

SON OF COOGER: Son koşusunda şampiyon BURGAS’a kenter yaptı. O görüntüsüyle jenerasyona damga vurması lazım. Bugün 1600’e dönen mesafe fazlasıyla lehine. ALİHAN ve AL TAN’ın süratlendireceği yarışı, etkili düzlük sprintiyle kazanmasını bekliyorum. GÜNÜN ÜÇÜNCÜ BANKOSU olarak öneriyorum.

 

LAVENDER: Ankara’daki son koşusunda yarışı forse edip 61 kg sikletiyle son metrelere kadar direndiği yarışı foto önünde LUCKY STORM’a kaybetti. Bugün stili hiç bir rakip yok, önde bomboş kalacak. Düzlüğe biraz sermayeli çıkıp düzlük boyu ANABELLA ve OPERASYON’un ataklarına karşı koyarak az farklarla da olsa kazanacağına inanıyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

QUALIZTO: Sorunlarından ötürü 9 ve 4 ay aralar vermek zorunda kaldı. 4 aylık ara sonrası çıktığı son koşusunda yarışı çok gerilerde takip etmesine ve düzlükte çok zorlanmamasına rağmen çok ciddi ara kapattı. Sonrasında yaptığı idmanlarıyla mükemmel duruma geldiğini gösterdi. Bugün son koşusuna göre çok daha süratli tempolarda geçmesini beklediğim yarışta düzlüğe çok geri kalmadan çıkabilirse, yapacağı etkili sprintiyle kazanacağına inanıyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

YILMAŞAHIM: 3 aylık ara sonrası ilk kez DB takısıyla mücadele eden safkan yarışı gerilerde takip etti, düzlükte biraz tempo kaybeder gibi olmasına ve 2 kez kulvarı kapanmasına rağmen içeri kayıp oradan yaptığı ataklarıyla taraklama 3. oldu. Sprint kulvarını iyi ayarlamış olsa kazanması işten bile değildi. Bugün artan nefes ve formuyla düzlükte sprint kulvarını iyi ayarlayabilirse, çok süratli tempolarda geçecek yarışta transit şekilde gelip grubu ayırarak kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

2.ALTILI EKO ŞABLONUM

1-ALTINTEPE

9-ZENGİN YELE / 6,2,3,1,7

8-SON OF COOGER

2-LAVENDER / 3,1

4-QUALIZTO / 7,8

10-YILMAŞAHIM / 12,5,6

Tutar: 108 TL

 

2.ALTILI MİSLİ ŞABLONUM

1-ALTINTEPE

9-ZENGİN YELE / 6,2,3,1,7

8-SON OF COOGER

2-LAVENDER

4-QUALIZTO / 7,8

10-YILMAŞAHIM

Tutar:

Bol şanslar dilerim…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.