Kurtiniadis Tahminleri

22 Ağustos Kurtiniadis ANKARA Tahminleri MİSLİ TUTTU: 979.62 TL – 2.647,55 TL

KILIÇ KIZI: Son koşusunda çim pistte bugünkü rakiplerinden çok daha iyi isimleri geride bıraktı. Bugün kumda yarışacak olsa da bu pisti de iyi koşuyor. Ön grup arkası konumlanarak düzlüğe çıkıp, yapacağı etkili sprintiyle bir kez daha kazanmasını bekliyorum. GÜNÜN BANKOSU olarak öneriyorum.

 

FORLORN: Bu gruptan çok daha güçlü bir isim. Son koşularında KV yarışlarda sert rakipler yanında bekleneni verememişti. Bugün çok daha uygun bir grupta, en iyi performanslarını sergilediği pistte, mesafe kendisi için biraz uzun olsa dahi kazanmaya yakın görüyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

OF THE STORM: Performans olarak bugünkü rakiplerinden çok daha iyi seviyede. Rakiplerine göre ayak seriliği de oldukça iyi. Startla birlikte alacağı liderliği yarışın her yerinde koruyup çıktığı gibi kazanmasını bekliyorum. GÜNÜN BANKOSU olarak öneriyorum.

 

BABA RACİ: Son derece uygun bir grupta mücadele edecek. Tempoların yüksek geçmesini beklediğim yarışta, gidişatta lehine görünüyor. Düzlüğe çok geri kalmadan çıkabilirse, yapacağı etkili sprintiyle kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

  • Tek rakip olarakta KING EREN önereceğim. Son koşusu oldukça kıymetli. MYBOYTOMO ve MOZART ikilisini önüne alıp 3 gideceği yarışta düzlüğe çıkılırken liderliği ele geçirip, fotoya kadar BABA RACİ ataklarına direnerek kazanan isim olabilir.

 

MATAHARI: Son koşusunda genelin aksine stili dışı koşup bekleme yarışı yaptırdı Halis Karataş. Buna rağmen düzlükteki çok etkili ataklarıyla ciddi ara kapattı. Bugün serilik bakımından rakiplerinden daha iyi bir isim olduğundan muhtemelen liderliği baştan alacaktır diye düşünüyorum. MELIAN IN THE MAYA çok sert preslemezse düzlüğe sermayeli çıkıp geriden gelecek ataklara direnerek çıktığı gibi kazanan isim olur diye düşünüyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

MAMACİTA BONİTA: Son koşusunu bu pist ve mesafede kazanırken çok etkili bir performans sergilemişti kısrak. Bugünde benzer şartlar altında ciddi siklet avantajıyla yarışacak olmasından ötürü, devam eden formuyla bir kez daha kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

KOÇ ABİ: Son iki koşusunda da güçlü rakibi KATI ZAMANI’na kaybedip rahat ikincilikler elde etmişti. Bugün daha uygun rakiplere karşı yarışacak. Stili rakiplere rağmen hem 1 kulvar avantajı hem de daha seri yapıda bir isim olmasından ötürü startla birlikte öne düşüp alacağı liderliği fotoya kadar koruyup kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

DEMEDİ DEME: Son koşusunda DAPPER MAN hariç bu rakipleri geçti safkan. Net bir uzun mesafe kum atı ve tempo yapmayı da çok seviyor. Bir kez daha kazanabilir. Alternatif tek adayımdır.

Tek rakip tekrardan sevdiği piste dönen DAPPER MAN yazalım.

 

NORTHERN SHOT: Son koşusunda da önerdiğim bir isimdi. Geciken ataklarına rağmen düzlük performansını beğendiğimi söyleyebilirim. Bugün son koşusuna göre daha süratli tempolarda geçmesini beklediğim yarışta düzlüğe çok geri kalmadan çıkabilirse, yapacağı etkili sprintiyle kazanacağına inanıyorum. Alternatif tek adayımdır.

Tek rakip olarakta benzer gidişat avantajına sahip olan SEDAT‘ı yazacağım.

 

ÇIĞGÜZELİ: Agf’den de anlaşılacağı üzere bu gruptan çok üstün bir isim. Büyük bir aksilik yaşamazsa kolay kazanması gerekir. GÜNÜN BANKOSU olarak öneriyorum.

 

 

1.ALTILI MİSLİ ŞABLONUM

5-KILIÇ KIZI

5-FORLORN

4-OF THE STORM

3-BABA RACİ

2-MATAHARI / 4,3,1,8,5,6,7

7-MAMACİTA BONİTA / 6,2,3,1,4,5

Tutar: 28 TL

 

2.ALTILI ŞABLONUM

2-MATAHARI / 4,3,1,8,5,6,7

7-MAMACİTA BONİTA / 6,2,3,1,4,5

8-KOÇ ABİ / 9,4,10,5,2

1-DEMEDİ DEME / 4

3-NORTHERN SHOT / 4

2-ÇIĞGÜZELİ

Tutar: 672 TL

 

2.ALTILI EKO ŞABLONUM

2-MATAHARI / 4,3,1,8,5,6,7

7-MAMACİTA BONİTA / 6,2,3,1,4,5

8-KOÇ ABİ

1-DEMEDİ DEME / 4

3-NORTHERN SHOT / 4

2-ÇIĞGÜZELİ

Tutar: 112 TL

Bol şanslar dilerim…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.