Kurtiniadis Tahminleri

23 Ağustos Kurtiniadis İSTANBUL Tahminleri TUTTU: 3.694,65 TL

SURKENTLİ: Son koşusunda MİRZA BEY gibi potansiyelli bir rakibe çarpılsa da iyi derece ile yarışı 2. olarak tamamlamıştı. Bugün gidişat açısından çok ciddi avantaja sahip olduğu koşuda startla birlikte liderliği alıp, rölanti tempolarda sürükleyeceği mücadelede düzlüğe diri şekilde çıkıp, tek rakip olarak gördüğüm GÖLGENİN GÜCÜ’nden alacağı 2 kg siklet avantajının da olumlu etkisiyle fotoya kadar direnip, çıktığı gibi kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

  • Tek rakibi de GÖLGENİN GÜCÜ olacaktır. Rakibine göre 2 kg ağır siklet taşıyacak olsa da beklentimin dışında erken presler gelir, yarış temposu yükselirse, düzlük üzerinde yapacağı etkili sprintiyle bir kez daha kazanabilir.

 

BELLO BOY: Son koşusunda net bir galibiyete imza atan safkan bugünde son derece uygun bir grupla mücadele edecek. Ön grup arkası konumlanarak düzlüğe çıkıp, yapacağı etkili sprintiyle bir kez daha kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

  • Tek rakip olarakta GRYFFINDOR yazacağım. Ciddi siklet avantajı var. Çim pistte yarış yaşamının ilk koşusunda mücadele etmişti. Bugün bir kez daha çimde yarışacak. Kan hattı itibariyle fazlasıyla iyi koşacağına inanıyorum. Ciddi siklet avantajıyla sonlarda kendine şans yaratabileceğine inanıyorum.

 

KOZMOS: 6 ayı aşkın bir arası olmasına rağmen son 3 ayını idmanda geçirip müthiş hazırlanan kalite safkan, son derece uygun bir grupta mücadele edecek. Ön grupta konumlanarak düzlüğe doğru arttıracağı temposuyla liderliği alarak çıkacağı düzlük boyu kesmeden, dinçliğin de vermiş olduğu olumlu etkiyle kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

  • En ciddi rakibi kalite safkan BÜYÜK MENDERES olacaktır. Kumu biraz eksik koştuğundan son iki koşusunu ölçü almıyorum. Bugün sentetik pistte, denk grupta sonlarda güçlü gelebilir. Son sıradan da COOL FARUK yazalım. Sert gruptaki son koşusunda tabela dışı kalmasına rağmen çok iyi performans sergiledi. Bugün denk grupta kazanan isim olabilir.

 

ALCHEMILLA: Sentetik pistte çok kolay kazandığı yarış sonrası 3 aylık ara verip çim pistte 2 koşu gören kısrak, fazlaca sıkıştırılmadan kondüsyon açığını giderdi. Bugün çok etkili koştuğu sentetik piste dönüyor. 1 kulvar avantajıyla hemen önde yerini alıp düzlüğe çıkılır çıkılmaz ele geçireceği liderliği, düzlük boyu koruyup kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

  • Tek rakip olarakta SPEEDING BULLET önereceğim. Yetenekli bir tay, kazanarak morallendi. İlk kez sentetikte yarışacak olsa da kan hattı itibariyle bu pisti de çok iyi koşacaktır. Yarış erken sürate binerse sonlarda çok güçlü gelip kazanabilir.

 

NO PASARAN: Son koşusunda sert grupta 5-6 boy geç başladığı yarışın düzlüğünü müthiş koşu etkili sprintiyle 2.lik elde ederek iyi durumda olduğunu gösterdi safkan. Bugün daha uygun bir grupta mücadele edecek ve ciddi siklet avantajına da sahip durumda. Startta haddinden fazla takılmadan başlayabilirse, gerilerde takip edeceği yarışın düzlüğüne çıkıldıktan sonra yapacağı güçlü sprintiyle kazanıp ilk birinciliğini elde etmesini bekliyorum. GÜNÜN BANKOSU olarak öneriyorum.

 

HAND ON MY HEART: Grubun en hazır ismi olduğunu düşünüyorum. Çok kaliteli bir kan hattına da sahip. Büyük bir aksilik yaşamadan düzgün başlayabilirse, yarış yaşamına da kazanarak başlayacağına inanıyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

ŞANVERDİ: Son koşusunu da benzer grupta kazanmayı başardı safkan. Bugünde çok süratli tempolara gebe yarışta gidişat avantajına sahip olmasını da çok iyi değerlendirip, yapacağı etkili sprintiyle bir kez daha kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

PERFECT PLAYER: Son koşusunu 63 kg sikletle müthiş bir performans sergileyerek kazanmayı başaran safkan bugünde son koşusuna benzer bir taktik benimseyecektir. Startla birlikte çıkıp numarayı alacak, çokta rahatsız edilmeden düzlüğe çıkıp bir anda arttıracağı temposuyla uzun sprinte zorlayacağı rakiplerinin tüm ataklarına karşı koyup bir kez daha kazanacaktır diye düşünüyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

ONATKUT: Ekürisi koşmasa çok cazip konumda yarışacaktı totosunun kötü olmasından dolayı. Son koşularında sürekli olarak stili rakiplerle boğuşmasından dolayı etkisiz yarışlar yaptı. Bugün çok sevdiği 1200 metrede mücadele edecek olması ciddi avantaj. 2 starttan çıkacak olması da avantaj. İyi bir çıkışla liderliği baştan alıp, iyi tempo kurarsa çıktığı gibi kazanacağına inanıyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

BULMACA: Dişi bir tay olmasına rağmen muazzam bir eşkale sahip. Çok iyi hazırlanıp bu koşuya getiriliyor. Şampiyon abisi ALİHAN gibi muazzam bir yarış hayatının ilk adımını bugün atıp kazanarak başlamasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

 

 

 

2.ALTILI ŞABLONUM

8-NO PASARAN

5-HAND ON MY HEART / 9,2,7,3,12

7-ŞANVERDİ / 2,5,8,6

5-PERFECT PLAYER / 2

4-ONATKUT / 2,6,8,3

3-BULMACA / 9,8,7,10

Tutar: 750 TL

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.