Kurtiniadis Tahminleri

28 Ağustos Kurtiniadis ELAZIĞ Tahminleri TUTTU: 3.096,98 TL

KOŞAR ZEYNEL: Uzun süredir bu pistte yarışmayan ancak en etkili performanslarını bu pistte sergileyen bir isim. Çim pistte bekleneni veremediği yarışları sonrası tekrardan sevdiği Elazığ kumuna dönüyor olmasının da avantajıyla kazanarak sürprizi gerçekleştirmesini bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

MISTE BEAN: Çok süratli bir tay. İlk koşusunda öndeki kapışmaya erken girip çok yüksek tempolara çıkınca son 200’de dama dedi. Bugün daha rahat kaçabileceğini düşündüğüm grupta düzlüğe biraz sermayeli çıkabilirse, düzlük boyu direnerek çıktığı gibi kazanmasını bekliyorum. Favorimdir.

 

KURTULUŞ ANADOLU: Son koşusunda istediği tempoları bulunca bugünde yarışın favorisi olan SEED OF LOVE’a geçit vermemişti. Bugün stili rakibi KING OF THE CITY olsa da 2 kulvardan çıkıyor olmasının yanı sıra daha iyi başlangıç yapmasıyla hemen liderliği alıp bariyeri tutarak rakibini dışta bırakıp 2.liğe razı etmesini bekliyorum. Rakibi de kabullenirse yine istediği tempoları bulacağından düzlükte direnmesi zor olmayabilir. Alternatif tek adayımdır.

 

ZAFERE GEL: Müthiş durumda. Üstün bir sürate de sahip. Stili rakipleri olsa da ayak seriliği hepsinden daha iyi. Yine iyi bir çıkışla alacağı liderliği yüksek tempolarda sürükleyip, virajda arka grubu dağıtarak çıkacağı düzlük boyu kesmeden bir kez daha beyaz bayrak ayna yapmasını bekliyorum. GÜNÜN BANKOSU olarak öneriyorum.

 

WRITE TO ALAÇAT: Son koşusunda starta girmedi. Bugünde aynı sıkıntıyı yaşamazsa, denk grupta kazanabileceğine inanıyorum. Favorimdir.

 

SEZGİNER: Kısa ara sonrası yarış gördü safkan. Kendisi kadar seri yapıda ve liderliği isteyecek bir ismin olmamasından dolayı muhtemelen önde bomboş kalacak. Rölanti tempolardan istifade edip düzlüğe yeterli avansla çıkabilirse, direnip beyaz bayrak ayna yapacağına inanıyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

 

ALTILI ŞABLONUM

5-KOŞAR ZEYNEL / 8,1,7,6,2,3,4

6-MISTE BEAN / 5,1,3,2

1-KURTULUŞ ANADOLU / 2,3,5

2-ZAFERE GEL

6-WRITE TO ALAÇAT / 5,3,4,8,9

7-SEZGİNER / 5

Tutar: 768 TL

 

EKO ALTILI ŞABLONUM

5-KOŞAR ZEYNEL / 8,1,7,6,2,3,4

6-MISTE BEAN / 5,1,3,2

1-KURTULUŞ ANADOLU

2-ZAFERE GEL

6-WRITE TO ALAÇAT / 5,3,4,8,9

7-SEZGİNER / 5

Tutar: 192 TL

 

MİSLİ ALTILI ŞABLONUM

5-KOŞAR ZEYNEL

6-MISTE BEAN / 5,1,3,2

1-KURTULUŞ ANADOLU

2-ZAFERE GEL

6-WRITE TO ALAÇAT / 5,3,4,8,9

7-SEZGİNER / 5

Tutar: 24 TL

Bol şanslar dilerim…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.