Kurtiniadis Tahminleri

29 Ağustos Kurtiniadis ANKARA Tahminleri TUTTU: .1.490,97 TL + 513,95 TL

1.KOŞU

Yarış yaşamında çıktığı 3 koşusu da kum pistte olan 1-BİRÇETİN bugün ilk kez çim pistte mücadele edecek. Orijin itibariyle kumu eksik koşmasını beklersiniz ancak kumda çok etkili yarışlar yapan safkanın çimde iki misli iyi koşması gerek diye düşünüyorum. ÇALIŞTAY’ın forse edeceği yarışta rakibini yakın takibe alıp elinden kaçırmadan çıkacağı düzlük üzerindeki etkili sprintiyle kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

  • En ciddi rakip olarak 4-KARARTI‘yı görüyorum. Son koşusunda startı ağır alıp düzlükte fazla işlemedi. O yarış sonrası DB takı ilavesi yapılmış ve iç pistteki yarış galobunda 40,2 / 26,5’luk müthiş dereceli işinde ayakları yere değmiyordu. Yarış biraz erken sürate binerse sonlarda uçup gelip kazanabilir. Son sıradan da 2-ÇALIŞTAY yazalım. DB takı ilavesi yapılmış, yarışı forse edecek. Takının da olumlu etkisiyle çıktığı gibi kazanabilir.

2.KOŞU

Son koşusunda yarışın tüm yükünü çekip fotoya kadar birincilik mücadelesinde kalıp fotodan 2.çıkan 1-MAKAWEE faul gerekçesiyle 4.lüğe atılmıştı. Bugün çok ciddi bir gidişat avantajına sahip. Önde bomboş kalacağı yarışta tempoları iyi ayarlayarak düzlüğe sermaye bırakabilirse, inatçı karakteriyle düzlük boyu direnerek çıktığı gibi kazanabileceğine inanıyorum. Alternatif tek adayımdır.

  • Tek rakipte kalite safkan 4-NEUROSURGEON‘dur. 5 aylık ara verip çıktığı 2 yarışı da 3. tamamlamasının ardından 4 aylık ikinci bir araya gitti. Muhtemelen sıkıntısı çözülemeyince 2. kez bir ara verdi. Son 2 ayını idmanda geçirip yeterli hazırlıklara sahip olduğunu gösterdi. Daha önce de 3 kez kısa aralar sonrası çıktığı yarışlarını kazanamamış, dinçliği çok sevmiyor diye düşünsem de grubun uygunluğuyla kazanan isim olabilir.

3.KOŞU

Gidişat anlamında çok ciddi avantaja sahip bir isim olduğunu düşündüğüm 1-PATRICK WILDING startla birlikte öne düşüp yarışı forse edecektir. Oldukça rölanti tempolarda geçmesini beklediğim yarışta virajda tempo yükseltip düzlüğe biraz avanslı şekilde çıkabilirse, düzlük boyu direnerek çıktığı gibi kazanacağına inanıyorum. Alternatif tek adayımdır.

  • En ciddi rakibinin tabii ki 3EXPRESS olmasını bekliyorum. Son koşusunda çok inanıyordum bir isme düzlükte hiç arttıramadı. Bugünde tempolar rölanti geçeceğinden gidişat dezavantajını biraz daha önlere yakın konumlanarak bertaraf etmesi halinde, düzlükte PATRICK WILDING’i yakalayıp geçebilir. Son sıradan da yine son koşusunda çok inanarak önerdiğim 5-GÜR FIRTINASI‘nı yazacağım. 8-10 boy startta kaldı, düzlükte uçtu geldi SNOW SHOW’u fotoda yakalasa da geçemedi. Bugün yarış yaşamında ilk kez kulaklık takısı kullanacak ve 51 kg gibi bomboş bir sikletle yarışacak. Startta haddinden fazla kalmazsa, düzlük üzerindeki etkili ataklarıyla kazanan isim olabilir.

4.KOŞU

İlk koşusunda starttan iyi çıkıp önde iyi yer tutmasına rağmen viraja çok sert girip savrulan Reason And Logic’ten olumsuz etkilenip tempo yitiren 4-GENGAR düzlüğe biraz gerileyerek çıkmasına ve dağınık aksiyonlarıyla tam anlamıyla düzgün sprint yapamamasına rağmen oldukça etkili bir performans ve diri bir foto geçişiyle büyük beğenimi kazandı. KG istemiş Kocakaya tekrar deklare olmuş. Görmüş olduğu yarış sonrası artan tecrübe ve form durumuyla iyi yerlerde konumlanarak düzlüğe çıkıp, yapacağı etkili sprintiyle kazanmasını bekliyorum. GÜNÜN BANKOSU olarak öneriyorum.

5.KOŞU

Son yarışlarında bir üst grup rakiplere karşı mücadele edip gayet başarılı performanslar sergileyen 3-AYHANBEYİM bugün için gayet uygun bir grup yakalamış. Ankara kumunu ve özellikle bu tarz uzun mesafeleri çok seviyor. Ön grup arkası konumlanarak düzlüğe kolay temposuyla çıkmasını ve düzlük boyu yapacağı güçlü ataklarıyla uygun rakiplerini geride bırakıp kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

  • En ciddi ve tek rakibininse bu pist ve mesafede katıldığı tek koşusunda LE PATRON  kazanırken boşluk 3.sü olan 4-KADİRGÜN olmasını bekliyorum. Uzun süredir kazanamasa da istikrarlı yarışlarıyla iyi durumda olduğunu gösterdi. Bugün böylesine uygun bir grubu bulmuşken, kazanarak şanssızlığını kırabileceğine inanıyorum.

6.KOŞU

3 ayı aşkın süre bir ara vermiş olsa da bu rakiplerinden daha güçlü bir isim olduğuna inandığım 4-MIND AND LIFE 50 / 24,6’lık son yarış galobunda mükemmel aksiyonlarıyla aradan çok iyi durumda geleceğinin sinyallerini de verdi diye düşünüyorum. Bu pist ve mesafede 4 kez yarışıp 3’ünü üst üste kazanırken ESPINOZA gibi güçlü ve erkek rakibi geride bırakmayı başarmış bir isim MIND AND LIFE. Bugün seri yapısıyla önde tempo yapacak 2-3 ismi yakın takibe alıp kolay temposuyla çıkacağı düzlük üzerindeki etkili sprintiyle kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

  • En ciddi rakip olarak 5-SPEEDY EDA‘yı tutuyorum. Son dönem iyi bir form yakaladı. Ön grup arkası bekleme ile düzlükte fişi çekebilir. Uzundan kısaya dönecek olsa da 6-MON COEUR müthiş formuyla kazanabilir. 2 aylık arası olsa da bu arayı müthiş idman programıyla eksiksiz geçiren 1-CONTINUOUS ağır sikletine rağmen süratli tempolarda yakalayacağı gidişat avantajını sonlarda lehine çevirip kazanarak bombayı patlatabilir. Son yarışı hayal kırıklığı olsa da kalitesi ve siklet avantajıyla 8-NO MORE SECRET gidişat ve eküri avantajıyla 3-LADY CAPELLA ve önde çok sıkıştırılmazsa 2-PRENSES SYLVESTER çıktığı gibi kazanabilir.

7.KOŞU

Bursa’da 3. olduğu son yarışında geciken ataklarıyla mesafenin bir nebze kısa geldiğini düşündüğüm 2-CANCANER bir önceki yarışında da gereksiz yere KÖÇEK’in tempolarına çıkıp stili dışı koşmasından dolayı başarısız olmuştu. Son iki koşusunu bu sebeplerden ötürü ölçü almıyorum. Bugün için tempoların lehine gelişeceği yarışta sabırlı bir bekleme ile düzlüğe çıkabilirse, yapacağı güçlü sprintiyle kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

En ciddi rakibi tabii ki 4-SOYDERE olacaktır. Son koşusunu kazanıp morallenen safkan, bugün önüne DÜLDÜL’ü alıp 2 gideceği yarışta viraj üzeri yüklenerek düzlüğe alacağı liderlikle çıkıp, düzlük boyu tüm ataklara karşı koyarak bir kez daha kazanabilir. Öndeki ikiliyi 3. takip etmesini beklediğim 1-ALDA GÖR düzlükte girişeceği mücadeleden galip ayrılabilir. Son olarakta önde erken yükselecek temponun gidişat avantajını iyi değerlendirebilecek 3-ÖZERDEM sonlarda sert gelip sürprizi gerçekleştirebilir.

8.KOŞU

Son koşusunda inanılmaz bir düzlük sprintiyle müthiş ara kapatıp çok kola kazanan 5-MARTİNA bugünde benzer şartlar altında yarışacak. Yine çok yüksek tempolarda geçmesini beklediğim yarışta, düzlüğe çıkıldıktan sonra yapacağı etkili sprintiyle bir kez daha kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

En ciddi rakibinin sürpriz konumda mücadele edecek 1-BORN TO RUN olmasını bekliyorum. 76 günlük aradan geliyor olsa da hazırlıkları müthiş. Ablası  MIND AND LIFE bu pistte müthiş yarışlar yaptı. Kardeşi BORN TO RUN’da ilk kez çıkacağı Ankara kumunda sonlarda uçup gelip kazanabilir. Önde fazla rahatsız edilmezse 4-SWEET SACRIFICE ve yarışın süratli geçmesini iyi değerlendirip sürprizi gerçekleştirebilecek 3-EL LORD sıralamasını önereceğim.

9.KOŞU

Yarış yaşamının ilk koşusunda düzlükteki gayretini ve etkili ataklarını çok beğendiğim 9-SILENT LIGHTNING bugün 200 metre daha uzayan mesafe ve yarış görme avantajıyla mücadele edecek. Biraz daha ön gruba yakın konumlanarak düzlüğü görebilirse, yapacağı etkili sprintiyle kolay bile kazanabilir. Alternatif tek adayımdır.

En ciddi rakibinin ara sonrası iki yarış görüp tekrardan etkili koştuğu kulaklık takısına dönen 4-KATRAN olmasını bekliyorum. Son sıradan da ilk koşusunda %1 agf ile favori önerdiğim 3-GHİSCAR‘ı yazalım. Fena koşmadı, artan tecrübesiyle etkili olabilir diye düşünüyorum.

 

 

1.ALTILI ŞABLONUM

1-BİRÇETİN / 4,2

1-MAKAWEE / 4

1-PATRICK WILDING / 3,5

4-GENGAR

3-AYHANBEYİM / 4

4-MIND AND LIFE / 5,6,1,8,3,2

Tutar: 126 TL

 

2.ALTILI ŞABLONUM

4-GENGAR

3-AYHANBEYİM / 4

4-MIND AND LIFE / 5,6,1,8,3,2

2-CANCANER / 4,1,3

5-MARTİNA / 1,4,3

9-SILENT LIGHTNING / 4,3

Tutar: 336 TL

 

2.ALTILI EKO ŞABLONUM

4-GENGAR

3-AYHANBEYİM / 4

4-MIND AND LIFE / 5,6,1,8,3,2

2-CANCANER / 4,1,3

5-MARTİNA

9-SILENT LIGHTNING / 4,3

Tutar: 84 TL

 

2.ALTILI MİSLİ ŞABLONUM

4-GENGAR

3-AYHANBEYİM

4-MIND AND LIFE / 5,6,1,8,3,2

2-CANCANER / 4,1,3

5-MARTİNA

9-SILENT LIGHTNING

Tutar: 14 TL

Bol şanslar dilerim…

 

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.