Kurtiniadis Tahminleri

29 Ağustos Kurtiniadis KOCAELİ Tahminleri TUTTU: 2.535,15 TL

ŞEHNAZ: Başarılı bir 2.likle başladığı yarış yaşamının ilk koşusu ardından 4 aylık bir ara veren kısrak, ara sonrası 1400 metre kumda yarış gördü. Yine çıktı süratli yapısıyla aldı numarayı, yüksek tempolarda sürükleyip son 200’lere kadar en önde kalmasına rağmen nefes yönünden zorlanıp düşen temposuyla yarışı 4. tamamladı. Bugün 200 metre daha kısalan mesafe ciddi avantaj yaratacak ve 1. kulvardan çıkıyor olması da büyük şans. Startla birlikte çıkıp liderliği alacaktır. Yine yüksek tempolarda sürüklemesini beklediğim yarışta düzlüğe avanslı çıkıp bariyere yaslanarak, düzlük boyu direnip çıktığı gibi kazanmasını bekliyorum. GÜNÜN BANKOSU olarak öneriyorum.

 

HERMEN STAR: Son koşusunda kısa mesafeden olumsuz etkilendi. Bugün ideal mesafelerinden birine çıkacak ve son derece uygun bir grupta mücadele edecek. Ön tarafa yakın konumlanarak düzlüğe doğru arttıracağı tempoyla düzlüğe ivmeli çıkıp, düzlük boyu da yapacağı etkili ataklarıyla kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

UTKUCUK: Müthiş bir form tutup üst üste kazandığı yarışları ardından grup ve kv yarışlara götürülen safkan güçlü rakipleri yanında pek etkili olamayınca 48 gün kadar dinlendirilip bu koşusuna mükemmel şekilde hazırlandı. Son derece uygun grupta 2-3 konumlanarak düzlüğe çıkacak ve düzlük boyu yapacağı etkili ataklarıyla kazanacağına inanıyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

LAZMAN: Son koşusunu çok ölçü almıyorum. Bugün kulaklık takısı çıkarmış, 1200’e kısalan mesafede çok uygun rakipler yanında yarışacak. Stili fazla rakip yok, seriliği hepsinden iyi. Çıkıp numarayı alacak, yüksek tempolarda sürükleyip düzlüğe de avanslı şekilde çıkarak fotoya kadar direnip beyaz bayrak ayna yapacağına inanıyorum.  Alternatif tek adayımdır.

 

GÜL RENGİN: Sentetik pistteki son koşusunu çok ölçü almamak lazım. Zira bir önceki koşusunda sert rakipler yanında yakın ara 4.lüğü bu gruba yetiyor. Startı iyi alıp sürat yapacak rakiplerinin ardında orta grup beklemesi ile düzlüğe çıkıp, düzlük boyu yapacağı etkili ataklarıyla kazanacağına inanıyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

MY SARAYYERLİM: Bu tarz ağır sikletler altında yarışmaya alışkın bir kısrak ve kazanmışlığı da var. Startla birlikte öne çıkıp boş kalacağı yarışta rölanti tempolarda sürükleyecek gibi görünüyor. Son virajda iyice yüklenip düzlüğe alacağı avansla çıkıp, rakiplerini uzun sprinte zorlayarak fotoya kadar direnip kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

AGRESİF ÇOCUK: Kazandığı son koşusundaki düzlük performansını çok beğendim. Bugün rakipler sertleşmiş olsa da çok süratli tempolara gebe yarış olduğundan gidişat yine lehine olacak. Bir kez daha etkili düzlük sprintiyle kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

GÜROBASI: Son iki koşusunda da çok etkili performanslar sergileyerek ciddi bir form sıçraması yaşadığını kanıtlayan safkan, bugünde son derece uygun bir grupta mücadele edecek. AZERİ DAMAT ve ARDAHAN ikilisinin yarışı sert başlatacaklarını düşünüyorum. GÜROBASI’da kazandığı yarıştaki gibi 4-5 konumlanarak düzlüğe çıkacaktır. Düz yola geldikten sonra yapacağı etkili ataklarıyla tüm gruba hakim olup kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

ÖZBUCAK: Annesi AYNA hiç koşmamış bir isim olsa da YİĞİTBAŞI ve BERKSOY gibi müthiş aygırların yanı sıra DENİZEFE gibi bir şampiyonu veren AHUBERE’nin de anneden kardeşi. Kağıdı muazzam kaliteli bir isim. İlk koşusunda başarılı bir 3.lük elde edip 3 aylık kısa bir ara verdi. Muhtemel yaşadığı ufak sorun çözülüp ara sonrası ilk yarışına DB takısı olmadan çıktı, çokta sıkıştırılmadan yarışı 4. tamamlayıp nefes açtı. Bu yarışa tekrar DB takı ilavesiyle geliyor. 10 günlük aktif bir dinlenme süreci geçirip 400 ve 600’lük iki işle çok iyi hazırlanan tay, artan form durumu ve yarış tecrübesiyle, uygun rakipleri yanında kazanmasını bekliyorum. GÜNÜN BANKOSU olarak öneriyorum..

 

 

1.ALTILI ŞABLONUM

10-ŞEHNAZ

2-HERMEN STAR / 4,7,1

1-UTKUCUK / 3,2,5

1-LAZMAN / 3,5,11,2,6

6-GÜL RENGİN / 7,4,1,8,5

2-MY SARAYYERLİM / 3,4

Tutar: 864 TL

 

2.ALTILI EKO ŞABLONUM

1-LAZMAN

6-GÜL RENGİN / 7,4,1,8,5

2-MY SARAYYERLİM / 3,4

1-AGRESİF ÇOCUK / 5,3

1-GÜROBASI / 2,6,3,7

5-ÖZBUCAK

Tutar: 135 TL

 

2.ALTILI MİSLİ ŞABLONUM

1-LAZMAN

6-GÜL RENGİN / 7,4,1,8,5

2-MY SARAYYERLİM / 3,4

1-AGRESİF ÇOCUK / 5,3

1-GÜROBASI

5-ÖZBUCAK

Tutar: 27 TL

Bol şanslar dilerim…

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.