Kurtiniadis Tahminleri

6 Eylül Kurtiniadis BURSA Tahminleri TUTTU: 3.960,60 TL

MAGIC TOUCH: İlk koşusunda bekleneni verememiş ardından 3 aylık kısa bir tedavi süreci geçirip dönüş yarışında başarılı bir 3.lükle iyi durumda olduğunu gösteren tay, sonraki 2 yarışında da 4.lükler elde ederek çok iyi durumda olduğunu göstermişti. Bugün son koşularına göre çok daha uygun rakiplere karşı mücadele edecek. MIGRASYON’un çok seri yapısıyla sert başlatacağı yarışta 2-3 konumlanarak düzlüğe çıkıp, yapacağı etkili ataklarıyla uygun rakiplerini geride bırakarak ilk birinciliğine uzanacağına inanıyorum. GÜNÜN BANKOSU olarak öneriyorum.

 

RED CANDY: 3 aylık kısa ara sonrası Kocaeli pistinde çıktığı ilk yarışında yüksek tempolarda koşuyu sürüklemiş, düzlüğe ivmeli çıkmasına rağmen nefes yönünden zorlanıp düşen temposuyla yarışı 300’de bırakmıştı. Ancak çim pistte çok sert grupta çıktığı son koşusunda bambaşka bir performans sergiledi safkan. Ön taraf arkası konumlandı, düzlükte bir ara iç kulvardan kazanıra girdi, son 100’e kadar mücadelede kalsa da o metrelerden sonra güç faktörü ön plana çıkınca rakipleri sıyırdı RED CANDY’i boşlukta 6. kaldı çok yakın farklarla. DB takısı performansına oldukça olumlu etki etti. 50,5 / 25’lik son işinde de çok iyi derecesiyle aşama içerisinde olduğunu gösterdi. Denk grupta, rakip olabilecek isimlere karşı siklet avantajını da iyi değerlendirip ön grup arkası konumlanarak çıkacağı düzlükte, yapacağı etkili ataklarıyla kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

  • Tek rakip olarakta yarışın favorisi İŞİN ASLI’nı önereceğim. Bir önceki yarışında PRENS HALLO’nun ardından 2. son koşusunda ise WILD DANGER’ın hemen ardından 3.lük elde ederek mükemmel bir durumda olduğunu gösterdiği gibi bugünkü rakiplerinden daha güçlü isimleri de gerisinde bırakmıştı. Bugünde çok süratli tempolarda geçecek yarış gidişat avantajı da yaratacağından, düzlük üzerindeki etkili sprintiyle kazanıp güzel formunu taçlandırabilir.

 

MOYA AZRA: Son iki koşusunda da önerdiğim takip atımız. Özellikle son koşusunda yanlış tercihinden ötürü kaybettiğini düşünüyorum. ROTOVATÖR 1500’de yüklenip liderliği aldı, oralarda rölantiye çevirdi yarışı, en gerilerde bekleyen MOYA AZRA’da çok kolay tempolarda ilerleyip düzlüğe bariyeri tutarak önü açık şekilde çok kolay çıkmasına rağmen aprantisi ısrarla dışa almaya çalışıp vakit kaybetti, ROTOVATÖR’de ayakta kalınca yarıştan ancak 3.lükle ayrıldı. Kısrak çok iyi durumda bu net şekilde performanslarından belli oluyor. Yine bomboş sikletiyle çok denk ve hemcins rakiplere karşı mücadele edecek. Rölanti geçmesini beklediğim yarışta ön tarafa fazla avans vermeden düzlüğe çıkıp, yapacağı etkili sprintiyle bu kez kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

  • Rakip olarak öncelikle çok uygun bir grupta mücadele edecek olan SCRAPPER GIRL‘ü sonrasında da Bursa’daki tek yarışı mükemmel olan ve sonraki sert gruplardaki yarışlarında da tatminkar performanslar sergileyen APPASSIONATA ikilisini önereceğim.

 

LOVESUN: Son koşusunda stili olmamasına rağmen DREAMLINER gitti numara isteyip LOVESUN’u saçma sapan tempolara çıkarttı, kısrak yüksek tempolara rağmen son 100’e kadar önde kalmayı başarsa da hem yüksek tempoların, hem de mesafenin 1700 olmasının dezavantajıyla sonlarda durdu. Buna rağmen 4. olması gayet iyi bir başarı diyebiliriz. Bir önceki 1400 yarışta 25/36/47 /59 geçiş tempolarıyla son 50’ye kadar önde kalıp orada kesti, bir önceki 1300 yarışta GRAVITY OF LOVE’a kaybederken 25 / 35 / 47 / 58 gibi akıl almaz tempolara çıkmıştı. O gün GRAVITY OF LOVE ile aralarında 3 kg vardı bugün 10 kg var üstelik 1300 olan mesafe 1200’e kısalmış. 100 metre çok ciddi avantaj LOVESUN için. Kendi ayarında seriliğe sahip bir isimde yok. Tek nefeste bitirebileceği bir yarış. Startla birlikte çıkıp mahşeri tempoları kendi kendine verecek, düzlüğe 5-6 boyluk avansla çıkıp boş kilosunun da verdiği avantajla fotoya kadar kesmeden çıktığı gibi kazanıp şanssızlığını kıracağına inanıyorum. GÜNÜN İKİNCİ BANKOSU olarak öneriyorum.

 

DAŞ FATİH: Çim pistte bambaşka performanslar sergileyen bir isim. Son koşusunda da mükemmel düzlük sprintiyle kazanmayı başardı. Bugünkü yarışta kağıt üzerinde çok yüksek tempolara gebe olduğundan yine çok ciddi gidişat avantajına sahip olacak. Tek çekincem düzlükte kalabalık trafiğe takılır mı takılmaz mı? Özcan atını iyi yerlerde götürüp düzlükte önü açık şekilde sprint atacak kulvarı bulursa, düzlükte yapacağı güçlü sprintiyle rakiplerini süpürüp kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

  • Tek rakibininse FIRTINALI GÖK olmasını bekliyorum. Bu safkanın da gidişat açısından ciddi avantajı var. Düzlük trafiğine takılmadan sağlıklı sprint yapabilirse, kazanma şansını da çok yüksek görüyorum.

 

ERSAVAŞ: Muazzam bir gidişat avantajına sahip durumda. Önde bomboş kalıp, çok rölanti tempolarda sürükleyebileceği bir yarış yakalamış durumda. Viraj üzeri iyice yükselteceği temposuyla düzlüğe alacağı avansla çıkıp uzun sprinte zorlayacağı rakiplerinin tüm ataklarına karşı koyarak çıktığı gibi kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

GOLDEN APPLE: Son koşusunda yarışın her yerinde çok kolay aksiyonlarıyla giden safkan düzlüğe de çok kolay çıkmasına rağmen sprint kulvarını ayarlamakta gecikince belki de kazanabileceği yarıştan 3.lükle ayrıldı. Bugün aynı hataya düşmezse, uygun rakipleri yanında kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

KADİFE KALE: Son koşusunda KV yarışta sert rakipleri ardından 3.lük elde ederken belki de en başarılı performansını sergiledi. Bugün son derece uygun bir grupta yarışacak. Son koşusuna yakın bir performans sergilemesi halinde, kazanması normal sonuç olacaktır. Alternatif tek adayımdır.

 

BENHASAN: Uzun süredir kötü performanslar sergilediği yarışları ardından son koşusunda mükemmel bir yarış yaparak fotoda 2. kalan safkan, form sıçraması içerisinde olduğunu gösterdi. İlgilileri de o yarışı ardından hiç acele etmeden 28 günlük arada mükemmel hazırlayıp bu yarışa hedefli şekilde getirdiler. Uygun grupta süratli tempoları da iyi değerlendirip yakalayacağı gidişat avantajıyla düzlüğe çıkıp, düzlük boyu etkili sprintiyle kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

 

1.ALTILI MİSLİ ŞABLONUM

3-MAGIC TOUCH

8-RED CANDY / 2

6-MOYA AZRA / 8,1

5-LOVESUN

2-DAŞ FATİH / 8

3-ERSAVAŞ / 5,8,6

Tutar: 24 TL

 

1.ALTILI MİSLİ ŞABLONUM

3-MAGIC TOUCH

8-RED CANDY / 2

6-MOYA AZRA / 8,1

5-LOVESUN

2-DAŞ FATİH / 8

3-ERSAVAŞ

Tutar: 6 TL

 

2.ALTILI ŞABLONUM

5-LOVESUN

2-DAŞ FATİH / 8

3-ERSAVAŞ / 5,8,6

3-GOLDEN APPLE / 8,7,4

2-KADİFE KALE / 3,1,6

14-BENHASAN / 12,2,1,5,4,8,6,3,11,10

Tutar: 704  TL

 

2.ALTILI EKO ŞABLONUM

5-LOVESUN

2-DAŞ FATİH / 8

3-ERSAVAŞ / 5,8,6

3-GOLDEN APPLE / 8,7,4

2-KADİFE KALE

14-BENHASAN / 12,2,1,5,4,8,6,3,11,10

Tutar: 176 TL

 

2.ALTILI MİSLİ ŞABLONUM

5-LOVESUN

2-DAŞ FATİH / 8

3-ERSAVAŞ

3-GOLDEN APPLE / 8,7,4

2-KADİFE KALE

14-BENHASAN / 12,2,1,5,4,8,6,3,11,10

Tutar: 44 TL

Bol şanslar dilerim…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.