Kurtiniadis Tahminleri

27 Eylül Kurtiniadis İSTANBUL Tahminleri TUTTU: 12.467,15 TL

KILIÇ KIZI: Son koşusunu uzun mesafeden etkilenmesinden ötürü kötü koştuğunu düşündüğüm kısrak, kısa ve orta mesafeleri çok daha başarılı koşuyor. Bugünde lehine mesafede mücadele edecek. Ankara’dan geliyor olmasının da avantajı var tabii ki. Önde BLUEMOON’un sürüklemesini beklediğim yarışta ASİL ÖZLEM biraz erken preslerse yükselecek koşu tempolarının yaratacağı gidişat avantajını da çok iyi değerlendirip, düzlük üzerindeki etkili sprintiyle kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

BAHANKA: Yarış yaşamına Bursa’da başlayan safkan, bir sürü sıkıntı yaşadı. Start çıkışı iki rakibin arasında kalıp geride başladı, yarış içerisinde en az 4-5 kere kapandı, virajda hızlanacağı yerde 3 atın arasında kaldı hamle yapamadı, düzlükte dışa açılmaya çalıştı bütün taylar dışa açılınca hamle yapamayıp bu kez içeri kaydı oradan çok etkili geldi liderliği de aldı ama bütün bu olumsuzlukları yaşayan ve ilk kez koşan bir tay olunca sonlarda dıştan kuvvetle gelen rakibe karşı koyamayıp 2. oldu. Müthiş performans sergiledi, koşu görüp tecrübe de edinmiş şekilde bugünkü koşuda mücadele edecek. İlk koşusunun aksine iyi bir çıkışla ön grup içerisinde iyi yerlerde konumlanarak düzlüğe çıkıp, yapacağı etkili sprintiyle kazanacağına inanıyorum. GÜNÜN BANKOSU olarak öneriyorum.

 

LOOK NEWS: Kısrak çok iyi bir form tuttu. 2 koşu önce 2100 çim pistte MATERPIECE gibi güçlü bir ismi geçmeyi başarmıştı. Sonraki iki koşusunda da tatminkar performanslara imza atıp iyi durumunu muhafaza ettiğini gösterdi. Tek sıkıntı çok sık koşuyorlar. Bugünkü yarışta da ister liderliği baştan alsın, ister numara bırakıp yakın takip etsin, düzlüğe liderliği alarak çıkıp, boş kilosunun da verdiği avantajla kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

AFRAŞAH: Son koşusunda geçildiği TOMAR gitti G1 Veliefendi Koşusu’nu kazandı:) Böyle güçlü bir ismin hemen dibinde elde ettiği 2.liğin ne kadar kıymetli olduğu aşikar. Bugün son derece uygun bir grupta yarışacak ancak son koşusuna göre 8 kg artan sikletiyle. Önde liderliği alması muhtemel GUBAZ’a yakın konumlanarak 2-3 takip edeceği yarışta, viraj üzeri yürümeye başlayıp düzlüğe alacağı liderlikle çıkmasını ve düzlük boyu da geriden gelecek tüm ataklara karşı koyarak kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

GRAND RAPIDS: Son koşusunu canlı izlediğim kısrak, öyle çok ciddi tempolarda geçmeyen yarışta düzlüğe gerilerde çıkıp 400’de ataklarına başladı, 200’de inanılmaz süratlere çıkıp müthiş bir sprintle çok kolay kazandı. Çok yetenekli ve bir o kadar da kabiliyetli bir kısrak. Bugünde son koşusuna göre çok daha süratli geçmesini beklediğim yarışta gidişat çok daha lehine görünüyor. Ahmet kalabalık grupta iyi yer tutarak düzlüğe atabilirse, düzlükte transit şekilde gelip tüm gruba hakim olarak kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

LAVENDER: Sert gruptaki son koşusunu çok az farklarla kaybeden kısrak, bugün daha müsait bir grupta yarışacak. Kendisi kadar seri bir isim yok. Dolayısıyla önde bomboş kalıp rahat tempolarda sürükleyeceği yarışta gidişat avantajına da sahip olacak. Çıktığı gibi kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

TULUMAR: Güç ve kalitesine koştuğu her yarışta değindiğim ve çok inandığım bir isim. Bugünde süratli tempolarda geçecek yarışta grubu en geri takip edip, düzlükte dışa açılarak yapacağı güçlü sprintiyle bir kez daha kazanmasını bekliyorum. GÜNÜN BANKOSU olarak öneriyorum.

 

GRACİAS SİNYOR: 6 ay ara sonrası sıkıştırılmadan bir yarış görüp nefes açtı. Bugün çok sevdiği DB takısına dönüyor olması da performansını olumlu etkiler kanaatindeyim. Kendisi kadar süratli bir rakibinin bulunmadığı yarışta, düzlüğe kadar fazla rahatsız edilmeden geleceğinden, düzlük boyu da direnerek çıktığı gibi kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

RÜZGARIMA KAPIL: Performans olarak rakiplerinden çok daha iyi seviyede. Bir aksilik olmazsa kazanması normal sonuçtur. Alternatif tek adayımdır.

 

 

2.ALTILI ŞABLONUM

1-AFRAŞAH / 9,8,6

6-GRAND RAPIDS / 9,5,1

1-LAVENDER / 5,2,6

10-TULUMAR

2-GRACİAS SİNYOR / 5,1,7

10-RÜZGARIMA KAPIL / 9,8,5,4,3,2,11

Tutar: 1024 TL

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.