Kurtiniadis Tahminleri

30 Eylül Kurtiniadis BURSA Tahminleri TUTTU: 738,87 TL

İLAYTAY: 60 gün arası olmasına rağmen önde bomboş kalacağı yarış gidişatı lehine. Büyük bir sağlık sorunu yoksa üstün sürati ve dinçliğin de vermiş olduğu olumlu etkiyle çıktığı gibi kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

YAZ: İlk koşusunda da önerdiğim bir isimdi. Önde sert tempolara girince sonlarda sallanıp 2. kaldı. Bugün artan yarış tecrübesi ve form durumuyla mücadele edecek. Süratli yapısıyla çıktığı gibi kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

OHIO MAN: Yarış kuma döndü, gruptaki var olan şansı iki katına çıktı bu ismin. Rotovatör’ün alacağı liderliği 2-3 konumlanarak takip edip, düzlük başı ele geçireceği liderliği fotoya kadar koruyarak kazanmasını bekliyorum. GÜNÜN BANKOSU olarak öneriyorum.

 

CORSARO: Son koşusunda çok kötü idare edilmesinden dolayı etkisiz kaldı. Yarışın hiç bir yerinde mücadeleye dahil olmadı. Ölçü almamak gerek. Bugün DB takısı olmadan yarışacak ki bu şekilde çok daha başarılı performansları var. Denk grupta, pistin kuma dönmesinin de verdiği avantajla kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

THE HIGLIGHTS: Yarış yaşamına kum pistte 2.likle başlamış, sonrasında hiç kumda yarışmamıştı. Bugün uzun ara sonrası kumda yarışacak. Kan hattı itibariyle sorun yaşamayacağını ilk koşusunda göstermişti. Son koşusunda da mükemmel performans sergileyip iyi durumda olduğunu gösteren kısrak, etkili performansla kazanmasını beklediğim isimdir. Alternatif tek adayımdır.

 

LION HAKEEM: Son koşusunda deparlanamayıp geride başladığı yarışın düzlüğünde kazanıra girse de arttıramamıştı. Bugün daha müsait bir grupta yarışacak. Koşuyu baştan ciddiye alıp ön grup içerisinde konumlanabilirse, uygun rakiplerini geride bırakıp kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

DRAGON PULSE: Yarış kuma dönünce mevcut şansını 5’e katladı safkan. Ara sonrası sert grupta yarış görüp nefes açtı. Bugün son derece uygun bir grupta mücadele edecek olmasının da avantajıyla kazanmasını bekliyorum. GÜNÜN BANKOSU olarak öneriyorum.

 

MADENCİ: Gayet uygun rakipler yanında ciddi siklet avantajıyla mücadele edecek. Form durumu olarakta çok iyi seviyede. Yüksek tempolarda geçmesini beklediğim yarışta, etkili düzlük sprintiyle kazanabileceğine inanıyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

SULTANBEYLİ: İlk koşusunu kazanıp 2. yarışında sert rakipler yanında mücadele etmiş, düzlükte kapanıp sağlıklı yarış yapamamasına rağmen yakın farklarla 6. kalmıştı. Bugün ilk kez kuma çıkacak ve bu pistte çok daha etkili koşacağına inanıyorum. Ön grup arkası konumlanarak düzlüğe çıkıp, yapacağı etkili ataklarıyla kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır

 

1.ALTILI MİSLİ ŞABLONUM

3-İLAYTAY

12-YAZ

1-OHIO MAN

9-CORSARO 

2-THE HIGLIGHTS / 7,1,6

6-LION HAKEEM 

Tutar:

 

2.ALTILI ŞABLONUM

9-CORSARO / 8,6,1,2,7

2-THE HIGLIGHTS / 7,1,6

6-LION HAKEEM

2-DRAGON PULSE

7-MADENCİ / 1,2,4,5,8

6-SULTANBEYLİ / 9,8,11,10,7,15,16,4,5,1,2,3

 

Bol şanslar dilerim…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.