Kurtiniadis Tahminleri

21 Ekim Kurtiniadis ELAZIĞ Tahminleri TUTTU: 2.221,26 TL

CHAIN BREAKER: Önde boş kaldığı yarışlarda çok başarılı performanslar sergileyen bir isim. Bugünde muhtemelen önde bomboş kalıp rölanti tempolarda sürükleyeceği mücadelede düzlüğe yeterli avansı alabilirse, fotoya kadar direnip çıktığı gibi kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

TU Y YO: Bu pistteki ilk koşusunda yine ağır siklet altında yarışıp sonlarda çok kuvvetli gelse de 2.likle yetinmek zorunda kalmıştı. Bugün pisti tanımış şekilde ve lehine uzayan mesafede yarışacak. Uygun rakipler yanında sonlardaki güçlü sprintiyle kazanmasını bekliyorum. GÜNÜN BANKOSU olarak öneriyorum.

 

KİNG İHSAN: Çok ciddi bir gidişat avantajıyla mücadele edecek. Önde bomboş kalıp rölanti tempolarda sürükleyeceği mücadelede düzlüğe de yeterli avansla çıkmasını ve düzlük boyu da rakiplerine direnerek kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır..

 

DORU GÜÇ: Son koşusunu pek ölçü almıyorum. Bugün oldukça uygun rakipler yanında yarışacak. Etkili jokeyi idaresinde ön grup arkası konumlanarak düzlüğe çıkıp düzlük boyu yapacağı etkili sprintiyle kazanmasını bekliyorum. GÜNÜN İKİNCİ BANKOSU olarak öneriyorum.

 

EKO ALTILI  ŞABLONUM

2-CHAIN BREAKER / 6,7,9,4,5

3-NALKIRAN / 2,6,5,4,7,1

1-TU Y YO

1-KİNG İHSAN

1-DORU GÜÇ

7-REŞO HAT / 5,3,1,2,4,8,6,9

Tutar: 151,20 TL

Bol şanslar dilerim…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.