Kurtiniadis Tahminleri

11 Haziran Kurtiniadis ANKARA Tahminleri MİSLİ TUTTU: 825,70 + 1.038,90 TL

KIRKÇERİ: Sondan bir önceki koşusunu bugünkü pist ve mesafede kazanmayı başaran safkan, KASAP ENDER, ALTIN EKEN ve KOŞAR ZEYNEL’e üstünlük kurmuştu. Son koşusunda ise uzun mesafeli çim pist yarışına çıktı iyi tempolarda sürüklemesine rağmen son 100’de rakiplerine yakalanıp yakın farklarla 4. kaldı. Bugün tekrardan kazandığı mesafeye dönüyor ve çok ciddi bir siklet avantajı da var. Stili rakibi DÜLDÜL aradan dönüyor ve giden oldu mu yakın takiple 2-3 gidebilen bir isim olmasından ötürü üzerine fazla gitmeyeceğini düşündüğümden yine önde bomboş kalacaktır. Düzlük başından itibaren tempo yükseltip pisti ortalayacak, siklet avantajını da çok iyi değerlendirip geriden gelecek tüm ataklara karşı koyarak bir kez daha çıktığı gibi kazanacağına inanıyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

YAMATAİ: Son derece uygun bir grup yakalayan kısrak, lehine pist ve mesafede mücadele edecek. MAKAWEE muhtemelen liderlik ısrarcısı olacaktır. YAMATAİ’de gidene yol verip yakın takiple de başarılı yarışlar koşan bir isim olmasından dolayı MAKAWEE’nin ardından 2-3 konumlanarak viraj üzeri yükselteceği temposuyla liderliği ele geçirip düzlüğe çıkabilirse, geriden gelecek ataklara da karşı koyarak kazanan isim olabilir. Alternatif tek adayımdır.

 

MOTHERS LOVE MEA: İlk kez yarışacak ve grubun tek dişi ismi olmasına rağmen, gerek idman pisti görüntüsü, gerek muazzam kaliteye sahip kan hattı ve gerekse de müthiş dereceli galoplarıyla çok iyi durumda bu koşusuna getirildiğini gözlemlediğim bir tay. Seri yapıya sahip. İyi bir start çıkışıyla ön grupta kendini konumlandırıp düzlüğe çıkabilirse, düzlük boyu yapacağı etkili ataklarıyla yarış yaşamına kazanarak başlamasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

SABIR HAN: Son koşularında sürekli stili bir çok rakiple mücadele edip tatminkar performanslar sergiledi. Bugünde stili bir kaç rakip olsa da hem 1. kulvar avantajı, hem de ayak seriliğinin çok daha iyi olmasından ötürü startla birlikte çıkıp liderliği almasını bekliyorum. Mesafenin de 1300’e kısalmasını tempoları iyi ayarlayarak avantaja çevirebilirse, düzlük boyu direnip çıktığı gibi kazanarak ciddi bir sürprize imza atabileceğine inanıyorum. Favorimdir.

 

AYHANBEYİM: Bursa’da kazanıp maidena veda etmesinin ardından Ankara’ya getirilen safkan, bu pistte çıktığı 2000 metre mesafeli yarışı benzer rakipler yanında kolay kazandı. Eksik koştuğunu düşündüğüm sentetik yarışı kötü olsa da sonraki iki koşusunda da bugünkü rakiplerinden çok daha iyi isimler yanında yakın farklarla tabela içerisinde tamamladığı yarış performanslarıyla formunu koruduğunu gösterdi. Bugün yine kolay kazanıp sevdiğini gösterdiği Ankara kumuna çıkacak ve son derece uygun rakiplere karşı mücadele edecek. Etliye sütlüye karışmadan gerilerde takip edeceği yarışın düzlüğüne kolay şekilde çıkıp, düzlük boyu yapacağı etkili sprintiyle kazanacağına inanıyorum. GÜNÜN BANKOSU olarak öneriyorum.

 

DAPPER MAN: 3 aylık ara sonrası Antalya’da çıktığı son koşusunda starttan bir kaç boy tereddüt ederek çıktı, bekleme yarışıyla geldiği düzlükte Özcan bir iki yokladı, baktı cevap alamıyor safkandan hiç üzmeden kendi halinde yarış gösterip nefes açtı. Gördüğü yarış ardından yapmış olduğu özellikle son iki işinde çok ciddi tutulan ve dereceli işleriyle de çok iyi duruma geldiğini gösteren safkan, süratli geçmeye aday yarışta, etkili düzlük sprintiyle kazanmasını beklediğim isimdir. Alternatif tek adayımdır.

 

KIRSEVİL: Yarış tecrübesi arttıkça özellikle çim pistte çok farklı yerlere gelebilecek güç ve kaliteye sahip olduğunun sinyallerini kazanmış olduğu son koşusuyla birlikte çok net şekilde verdiğini düşünüyorum. Bugün yine denk diyebileceğimiz yarışta, sevdiği pistte mücadele edecek. Süratli tempolara gebe yarışta, etkili düzlük sprintiyle bir kez daha kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

CATNES: Son koşusunda hemen hemen aynı rakipler yanında yarış boyu en geri takip edip, düzlüğe de en geri çıkan ve son 200’lere kadar tuta tuta gelen kısrak Özcan’ın hadi dediği yerde ayırdı gitti kazandı. Bugünde benzer şartlar altında yarışacak olmasından dolayı, düzlüğe kolay şekilde çıkıp sonlardaki etkili sprintiyle bir kez daha kazanabileceğine inanıyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

YAVUZ SALİM: Son derece uygun bir grupta yarışacak. Startta haddinden fazla oyalanmadan yarışa başlaması halinde, süratli geçecek yarışı, etkili düzlük sprintiyle kazanmaya bir hayli yakın görünüyor. Alternatif tek adayımdır.

 

 

1.ALTILI ŞABLONUM

6-KIRKÇERİ / 2,5,3,1

6-YAMATAİ / 1,2

6-MOTHERS LOVE MEA / 4,3,1,2,5

7-SABIR HAN / 8,6,2,1,5

1-AYHANBEYİM

2-DAPPER MAN / 3,4

Tutar: 810 TL

 

1.ALTILI EKO ŞABLONUM

6-KIRKÇERİ / 2,5,3,1

6-YAMATAİ 

6-MOTHERS LOVE MEA

7-SABIR HAN / 8,6,2,1,5

1-AYHANBEYİM

2-DAPPER MAN / 3,4

Tutar: 135 TL

 

2.ALTILI ŞABLONUM

7-SABIR HAN / 8,6,2,1,5

1-AYHANBEYİM

2-DAPPER MAN / 3,4

5-KIRSEVİL / 1,2,3

1-CATNES / 5,6

4-YAVUZ SALİM / 3,6,2,7

Tutar: 540 TL

 

2.ALTILI EKO ŞABLONUM

7-SABIR HAN / 8,6,2,1,5

1-AYHANBEYİM

2-DAPPER MAN / 3,4

5-KIRSEVİL / 1,2,3

1-CATNES / 5,6

4-YAVUZ SALİM

Tutar: 108  TL

 

2.ALTILI MİSLİ ŞABLONUM

7-SABIR HAN / 8,6,2,1,5

1-AYHANBEYİM

2-DAPPER MAN / 3,4

5-KIRSEVİL

1-CATNES / 5,6

4-YAVUZ SALİM

Tutar: 27 TL

 

2.ALTILI MİSLİ ŞABLONUM

7-SABIR HAN / 8,6,2,1,5

1-AYHANBEYİM

2-DAPPER MAN / 3,4

5-KIRSEVİL

1-CATNES

4-YAVUZ SALİM

Tutar: 9 TL

Bol şanslar dilerim…

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.