Kurtiniadis Tahminleri

25 Haziran Kurtiniadis ANKARA Tahminleri TUTTU: 5.588,92 TL MİSLİ TUTTU: 1.812,02 TL

VOOTOROK: Grup içerisinde hazırlık olarak en iyi isim olduğunu gözlemlediğim tayın son yarış galobundaki muazzam görüntüsüyle de ne denli hazır olduğunu ispatladığını düşünüyorum. Seri aksiyonlarıyla süratli bir yapısı olduğunu belli eden tay, idmanında da yanında at gördükçe daha hırslı görüntüsüyle de mücadeleci bir yapıda olduğunu gösterdi. Startla birlikte öne fırlayıp liderliği baştan almasını ve yarışın her yerini en önde koşup yarış yaşamına kazanarak başlamasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

VARDA VELA: Son koşularında daha güçlü rakipler yanında mücadele edip nispeten başarı sağladığı yarışlarıyla formunu buldu safkan. Bugün son derece uygun bir grupta, lehine pist ve mesafede mücadele edecek. Yarış hazırlıklarında da mükemmel dereceli işleriyle formunu daha da yükselttiğini belli eden VARDA VELA, düzlük üzerinde yapacağı etkili sprintiyle kazanmasını beklediğim isimdir. Alternatif tek adayımdır.

  • En ciddi rakibi artan formuyla 4-STELLA GIRL olacaktır. Sürpriz şansını ise yarış yaşamı boyunca ilk kez DB takı ilavesiyle yarışacak olan 7-FAST MAN‘e veriyorum. Son işinde çok iyi idman görüntüsü vardı. Siklet avantajını da değerlendirip kazanarak sürprizi gerçekleştirebilir.

 

TRUE NORTH: Yarış yaşamına Ankara çiminde MANGUSTA’nın kazandığı yarıştan 3.lükle ayrılarak başlamıştı. Sonra Bursa çiminde HIGH VOLUME kazanırken onun ardından 3. kalırken HEGEL’i geçmişti. Demem o ki iyi rakipler yanında çim pistte de etkili yarışlar yaptı. Sonrasında sentetik pistte 2 koşu kazandı. Bir ara bocaladığı 2 yarış sonrası çıktığı son koşusunda da gayet başarılı bir 2.lik elde ederek formunu bulduğunu gösterdi. Bugün kulaklık takısı olmadan yarışacak ve idmanlarını da kulaklık olmadan yaparken mükemmel dereceli işleriyle kulaklıksız koşmayı sevdiğini de göstermiş. Bugünkü mücadelede kilit nokta MATHILDA olacak ki startı biraz ağır alan isim liderlik ısrarcısı olmazsa önde bomboş kalacak TRUE NORTH’un rölanti tempolardan da istifade ederek çıktığı gibi kazanacağına inanıyorum. Alternatif tek adayımdır.

  • En ciddi rakibininse 5-SNOW SHOW olmasını bekliyorum. Yarışı önlerde kabullenen bir isim olmasından dolayı da rölanti tempoların lehine olacağı aşikar. Düzlük dönülürken tempo yükseltip, düzlük boyu yapacağı etkili ataklarıyla TRUE NORTH’u avlayabilir. Son sıradan da sprinter kısrak 4-DIPLINER önereceğim. Yarış beklentilerimin aksine sert başlarsa, lehine uzayan mesafede düzlüğe çıkıldıktan sonra tren gibi gelip tüm gruba hakim olarak kazanan isim olur diye düşünüyorum.

 

LADY AVŞA: 7 aylık tedavi arası sonrasında 2 koşu gördü kalite kısrak. Özellikle son koşu performansını oldukça beğendim. Düzlüğe kolay temposuyla arttırarak çıkmasına rağmen dışındaki rakibi VALERIA öyle bir tampon vurdu ki LADY AVŞA’ya kısrak resmen savruldu içeri doğru. O tampona rağmen tekrar toparlayıp bırakmadı yarışı, yakın farklarla 6. oldu. Gördüğü iki yarışla en iyi form durumuna ulaştığını düşünüyorum. Bugün lehine uzayan mesafede, etkili jokeyi idaresinde yarışacak olması da performansına olumlu katkı verecektir. Orta grupta takip edeceği yarışta, düzlüğe çıkıldıktan sonra yapacağı etkili sprintiyle kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

  • En ciddi rakibinin şampiyon jokeyi idaresinde yarışacak olan 4-ANADOLU SHOW olmasını bekliyorum. Ankara uzun çimde ESTIMATE gibi güçlü bir ismi yanına yaklaştırmadan kazanmıştı. Bugünde önüne alacağı MAKAWEE’den düzlük başında sıyrılabilirse, düz yol boyu direnip kazanabilir. Son koşusunda düzlük trafiğine takılmasa belki de kazanabilecek olan 6-SEASIDE SONG yetenekli jokeyiyle düzlükte güçlü gelip kazanabilir. Son yarışını kazanarak morallenen 3-AMELİA ve önde boş kalmayı iyi değerlendirip yarışı rölanti tutabilirse, 5-MAKAWEE çıktığı gibi kazanan isim olur.

 

ÖMÜRÜNOĞLU: Safkan çok iyi bir form durumuna sahip, güçlü isimlerle dahi başa baş mücadeleler vermişken ilgilileri çok gereksiz bir şekilde uzun mesafeye sokup atı bitirdiler. Sonrasında çime götürdüler yine adım atmadı. Son koşusunda Gürayhan’ın kazandığı yarışta 5. oldu. Ancak son iki koşusunda alışkın olduğu takı düzenindeki kulaklık takısı olmadan yarışması da performansına olumsuz yansıdı. Bugün en başarılı yarışlarını yaptığı kısa-orta mesafeli kum pistte, yine en başarılı yarışlarını yaparken kullandığı KGK takı düzeniyle ve şampiyon jokeyiyle yarışacak. BARANEFE’den hamle gelmezse startla liderliği alır, hamle gelirse BARANEFE ardından yakın takiple 2 gider, her iki senaryoda da düzlüğe lider çıkıp GÜRAYHAN’ın ataklarına karşı koyup kazanan isim olur diye düşünüyorum. Alternatif tek adayımdır.

  • Tek rakip müthiş formuyla 2-GÜRAYHAN‘dır.

 

KIRSEVİL: Tam bir çim makinesi. Müthiş bir kısrak. Çim pistte makine gibi aksiyonlarıyla muazzam kolaylıkta yarışlar kazanıyor. Bugünde sevdiği pist ve mesafede, kantarmasını çok sevdiği aprantisiyle mücadele edecek. Düzlüğe kolay ve akıcı aksiyonlarıyla çıkıp, düzlük boyu da aynı kolaylığını muhafaza ederek çim pistte geçilmezliğini sürdürmesini bekliyorum. GÜNÜN BANKOSU olarak öneriyorum.

 

EXPELLIARMUS: Çok sayıda uzun galopla mükemmel bir hazırlık süreci geçiren tay, grubun en hazır en fit ismi olarak dikkat çekti diyebilirim. Çime de fazlasıyla yatkın bir kan hattına sahip. Düzgün bir start çıkışı yapabilirse, yarış yaşamına kazanarak başlamasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

  • En ciddi rakibinin 1-AMAZING TOUCH olmasını bekliyorum. Yine hazırlıklarını beğendiğim bir tay ve çim pisti çok iyi yapabilecek kan hattına sahip. Etkili jokeyi idaresinde kazanarak başlayabilir. İdman pisti görüntülerinde çok seri yapıda olduğunu gözlemlediğim      3-BEST ALYA ve son işindeki görüntüsünü oldukça beğendiğim 9-ROSE JOY sırasıyla şans verdiğim isimlerdir.

 

ŞIKTURBO: Son koşusunda önde çok sayıda stili rakibi olmasından ötürü istediği gidişatı bulamamış olmasına rağmen, düzlükte kazanıra girdi, dayanabildiği yere kadar dayansa da sonlara doğru tempo kaybedip gerileyerek 6. kalmıştı. Ölçü almıyorum. Bugün az atlı yarışta, stili hiç bir rakip olmadan mücadele edecek. Son işinde de üzerinde olan Mehmet Akyavuz idaresinde yarışacak olan ŞIKTURBO startla birlikte çıkıp numarayı alacak, oldukça rölanti tempolarda sürükleyeceği mücadelede düzlüğe de avanslı ve dirençli şekilde çıkacağından, fotoya kadar hiç bir rakibine yakalanmadan çıktığı gibi kazanacağına inanıyorum. GÜNÜN BANKOSU olarak öneriyorum.

 

BAY TOSUNOĞLU: Uzun süre sonra çok başarılı yarışlar koştuğu KV yarışlar kazandığı KGKDB takı düzenine dönüyor safkan. 26 günlük arada müthiş hazırlanarak yarışa hedefli geldiği de net şekilde belli. Kağıt üzerinde oldukça yüksek tempolara gebe bir yarış olmasından ötürü de gidişatın lehine olmasını bekliyorum. Düzlüğe çok gerilerde kalmadan çıkıp, yapacağı etkili düzlük sprintiyle kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

 

1.ALTILI ŞABLONUM

9-VOOTOROK / 6,8,7,3,4,5

1-VARDA VELA / 4,7

2-TRUE NORTH / 5,4

7-LADY AVŞA / 4,6,3,5

3-ÖMÜRÜNOĞLU / 2

1-KIRSEVİL

Tutar: 315 TL

 

2.ALTILI ŞABLONUM

7-LADY AVŞA / 4,6,3,5

3-ÖMÜRÜNOĞLU / 2

1-KIRSEVİL

4-EXPELLIARMUS / 1,3,9

3-ŞIKTURBO

3-BAY TOSUNOĞLU / 4,5,6,10,12,11,1,2

Tutar: 180 TL

 

2.ALTILI MİSLİ ŞABLONUM

7-LADY AVŞA / 4,6,3,5

3-ÖMÜRÜNOĞLU / 2

1-KIRSEVİL

4-EXPELLIARMUS / 1,3,9

3-ŞIKTURBO

3-BAY TOSUNOĞLU

Tutar: 20 TL

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.