Kurtiniadis Tahminleri

20 Eylül Kurtiniadis İSTANBUL Tahminleri TUTTU: 1.928,05 TL

TAM OTOMATİK: İlk koşusunda çok başarılı bir performansla 2.lik elde ederek başlayan tay, son iki koşusu sert gruplarda bekleneni veremedi. Bugün maiden yarışta uygun rakiplere karşı mücadele edecek. Son koşusunda olumsuz etki eden DB takısı da çıkartılmış. 1.02,8 / 24,8’lik işinde de mükemmel görünen kısrak, kazanmasını beklediğim isimdir. GÜNÜN BANKOSU olarak öneriyorum.

 

LIFEGUARD: Son koşularında bekleneni veremese de bugün çok ciddi bir siklet avantajıyla mücadele edecek olan safkan yarış yaşamı boyunca ilk kez KG takısı olmadan yarışacak. Olumlu etki edeceğine inanıyorum. Baştan sona çok süratli tempolarda geçecek yarışı, etkili düzlük sprintiyle kazanmasını bekliyorum. Favorimdir.

 

TENACIOUS WINNER: Kocaeli pistinde çıktığı iki yarışı da kazanmayı başardı kısrak. Tüm hazırlıklarını sentetik pistte yapmasından ötürü de bu piste de aşinalığı olduğunu söylemem mümkün. Denk grupta bir kez daha kazanıp seriyi sürdürmesini bekliyorum. GÜNÜN BANKOSU olarak öneriyorum.

 

KAPRİZ: Sentetik pist canavarı ara sonrası koşu görüp tekrar sentetiğe geliyor. Ön grup beklemesi yapıp liderlik ısrarcısı olmayacaktır. Düzlüğe çıkıldıktan sonra yapacağı etkili ataklarıyla kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

KAŞIKÇIBEYİ: Çim pistte çıktığı son iki koşusunu da kazanmayı başaran safkan, İzmir’deki son uzun kum yarışından da 2.likle ayrılıp çok iyi durumda olduğunu gösterdi. Bugünde denk bir grupta, sevdiği çim pistte mücadele edecek. Önde GÜLAĞA ve AZERİ DAMAT ikilisinin ardından 3 konumlanıp virajda yükselteceği tempoyla düzlüğe alacağı liderlikle çıkmasını ve düzlük boyu da geriden gelecek ataklara karşı koyarak kazanacağına inanıyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

SFORZA RING: Son grup koşusu ölçü değil. Sert rakipler yanında ezildi biraz. Bugün kendi grubuna dönüyor. Liderliği baştan almasını beklediğim safkan yakın preslere maruz kalsa da tempoyu çok yükseltmeyecektir. Son 800’de yürümeye başlayıp düzlüğe alacağı avansla çıkacak ve düzlük boyu da direnç gösterip beyaz bayrak ayna yapmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

CASTIGLIANO: Son koşusunu benzer grupta kazanarak morallenen safkan bugün usta jokeyi idaresinde mücadele edecek. Yine ön grup arkası bekleyerek çıkacağı düzlükteki kısa ve etkili sprintiyle bir kez daha kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

JÜLİDEKIZ: Son koşularında grup yarışlarda erkek rakiplere dahi kök söktüren güçlü kısrak, bugün hemcinsleri arasında mücadele edecek. Uygun rakipleri yanında kazanması en doğal sonuç olacaktır. Alternatif tek adayımdır.

  • Tek rakip AMAN DULO‘dur. Son koşusunda da önermiştim, kolay kazandı. Bugün JÜLİDEKIZ’la girişeceği mücadeleden galip ayrılıp rüştünü ispat edebilir.

 

SINDEL: Net bir kaçak atın olmadığı yarışta daha önce liderlik yaparak başarılı koştuğu yarışları olan SINDEL’in insiyatifle liderliği baştan almasını bekliyorum. Çokta preslere maruz kalmayacağından rölanti tempoları çok iyi değerlendirip, düzlükte de rakiplerine direnerek çıktığı gibi kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

KYLIAN: İlk koşusunda PERFECT SUNSET gibi güçlü bir rakibe çarpılıp 2. kalmıştı safkan. Geçildiği rakibi gitti bir yarış sonra şart 4 kazanırken tecrübeli ve güçlü isimleri geride bıraktı. O performansla çarpıldığı rakibin ne denli güçlü olduğunu gördük. Bugün son derece denk bir grupta artan tecrübesi ve mükemmel hazırlıklarıyla yarışacak. Kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

 

1.ALTILI ŞABLONUM

8-TAM OTOMATİK

7-LIFEGUARD / 3,2,1

2-TENACIOUS WINNER

2-KAPRİZ / 4,6,1

1-KAŞIKÇIBEYİ / 4,5,9,7,3,10,6,2,8

2-SFORZA RING / 6,1,3,4,5

Tutar: 480 TL

 

1.ALTILI EKO ŞABLONUM

8-TAM OTOMATİK

7-LIFEGUARD / 3,2,1

2-TENACIOUS WINNER

2-KAPRİZ / 4,6,1

1-KAŞIKÇIBEYİ

2-SFORZA RING / 6,1,3,4,5

Tutar: 48 TL

 

1.ALTILI MİSLİ ŞABLONUM

8-TAM OTOMATİK

7-LIFEGUARD / 3,2,1

2-TENACIOUS WINNER

2-KAPRİZ

1-KAŞIKÇIBEYİ

2-SFORZA RING / 6,1,3,4,5

Tutar: 12 TL

 

2.ALTILI ŞABLONUM

1-KAŞIKÇIBEYİ / 4,5,9,7,3,10,6,2,8

2-SFORZA RING / 6,1,3,4,5

5-CASTIGLIANO

11-JÜLİDEKIZ / 2

4-SINDEL / 1,3,5

2-KYLIAN / 4,6

Tutar: 720 TL

 

2.ALTILI EKO ŞABLONUM

1-KAŞIKÇIBEYİ / 4,5,9,7,3,10,6,2,8

2-SFORZA RING / 6,1,3,4,5

5-CASTIGLIANO

11-JÜLİDEKIZ

4-SINDEL / 1,3,5

2-KYLIAN

Tutar: 120 TL

 

2.ALTILI MİSLİ ŞABLONUM

1-KAŞIKÇIBEYİ

2-SFORZA RING / 6,1,3,4,5

5-CASTIGLIANO

11-JÜLİDEKIZ

4-SINDEL / 1,3,5

2-KYLIAN

Tutar: 12 TL

Bol şanslar dilerim…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.