Kurtiniadis Tahminleri

22 Eylül Kurtiniadis İSTANBUL Tahminleri TUTTU:1.555,25 TL

NATIVE TALENT: Üst üste kazandığı yarışlar ardından çıktığı koşularında bekleneni veremeyen safkan Temmuz’da Ankara’da at geçmediği yarış sonrası el değiştirdi. El değiştirmesinin ardından 2 aylık ara sonrası ilk koşusuna DB takı ilavesiyle çıktı, oldukça başarılı bir performans sergileyerek sahadan yakın farklarla 3. olarak ayrılırken DB takısının performansına ne denli olumlu etki ettiğini net biçimde gösterdi. Bugün son derece uygun bir grupla mücadele edecek. Etkili jokeyi idaresinde sabırlı bir bekleme ile çıkacağı düzlükteki etkili sprintiyle kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

MERCANLI HAKANCAN: Son koşusunda %3 agf ile sizlere önerdiğim bir isimdi ki ataklarında geç kalmasa kazanıp büyük bir kuyuma sebep olacaktı oyunlarda:) Buna rağmen müthiş bir performansla sahadan 2.likle ayrılıp müthiş bir durumda olduğunu gösterdi. Bitiriş derecesi aynı gün diğer maiden yarışı kazanan BULL MAN ile aynı hatta son 800’ü BULL MAN’dan 1,5 saniye daha iyiydi. O gruba düşse kazanması işten değilmiş. Bugün için denk diyebileceğimiz grupta, lehine uzayan mesafede, etkili düzlük sprintiyle kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

TEKÇAREM: Yarış gidişatı tamamen bu kısrağa bakıyor. 4 rakibi de hiç ön taraf sevmeyen beklemeyi yeğleyen isimler. Ayak seriliği hepsine göre çok daha iyi. Çıkıp numarayı alacak, çok rölanti tempo sürükleyecek, düzlüğe de avanslı çıkıp düzlük boyu direnerek çıktığı gibi kazanacağına inanıyorum. Alternatif tek adayımdır.

Yarış sentetiğe dönerse diye yanına BÜYÜK YILDIZ ekleyeceğim.

 

ÇELİ BEZA: Son koşuları göz ardı edilmediğinde mükemmel performanslar sergileyip, dikkat çeken bir isim. Nugünde lehine tempoları çok iyi değerlendirip yapacağı etkili düzlük sprintiyle kazanmasını bekliyorum… GÜNÜN BANKOSU olarak öneriyorum.

 

HEKİMOĞLU: Önde bomboş kalacağı yarış gidişatı fazlasıyla lehine olacak. Ahmet Çelik tercihi de önemli ki binebileceği farklı isimler de olmasına rağmen bu safkanı tercihlemiş. Bugün için rölanti tempolardan istifade ederek çıktığı gibi kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

ERKŞAN: Sınıf atlayan safkan bugün sert rakiplere karşı mücadele edecek olsa da önde bomboş kalacak, çok rölanti tempolarda sürükleyeceği gidişat ciddi avantaj yaratacaktır diye düşünüyorum. Düzlüğe lider çıkıp, düzlük boyu güçlü rakiplerinin tüm ataklarına direnerek çıktığı gibi kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

HARDOLD: Sentetik pistteki iki yarışını da üst üste kazanan safkan bugün değişen pist koşullarında ciddi avantaja sahip. Süratli tempolarda geçecek yarışı etkili düzlük sprintiyle kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

ANADOLU BAHARI: Sentetik pistte başarılı performanslar sergileyen kısrak, yüksek tempolarda geçmesi muhtemel yarışta gidişat avantajına sahip biçimde mücadele edecek. Startta çok fazla oyalanmazsa, düzlükte yapacağı güçlü sprintiyle kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

STREET LADY: Son koşusu hayal kırıklığı olsa da bugün sentetiğe dönen pistte abisi TOCUH THE CAT gibi muazzam performans sergileme ihtimalini yüksek görüyorum. Ara sonrası gördüğü 2 yarışla kondüsyonunu da geliştirdi. Düzlükte trafiğe takılmadan ataklarına başlayabilirse, tüm gruba net bir hakimiyet hissettirip kazanacağına inanıyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

 

1.ALTILI EKO ŞABLONUM

4-NATIVE TALENT

4-MERCANLI HAKANCAN / 3,1,5

3-TEKÇAREM / 1

3-ÇELİ BEZA

6-HEKİMOĞLU / 7,3,5,1,9

9-ERKŞAN / 4,1,12,5,10,2,3

Tutar: 192 TL

 

1.ALTILI MİSLİ ŞABLONUM

4-NATIVE TALENT

4-MERCANLI HAKANCAN / 3,1,5

3-TEKÇAREM / 1

3-ÇELİ BEZA

6-HEKİMOĞLU

9-ERKŞAN / 4,1,12,5,10,2,3

Tutar: 32 TL

 

2.ALTILI ŞABLONUM

3-ÇELİ BEZA

6-HEKİMOĞLU / 7,3,5,1,9

9-ERKŞAN / 4,1,12,5,10,2,3

4-HARDOLD / 6,1,2,3,5

1-ANADOLU BAHARI / 9

4-STREET LADY / 15,2

Tutar: 864 TL

 

2.ALTILI EKO ŞABLONUM

3-ÇELİ BEZA

6-HEKİMOĞLU / 7,3,5,1,9

9-ERKŞAN

4-HARDOLD / 6,1,2,3,5

1-ANADOLU BAHARI / 9

4-STREET LADY / 15,2

Tutar: 108 TL

 

2.ALTILI MİSLİ ŞABLONUM

3-ÇELİ BEZA

6-HEKİMOĞLU / 7,3,5,1,9

9-ERKŞAN

4-HARDOLD / 6,1,2,3,5

1-ANADOLU BAHARI

4-STREET LADY

Tutar: 18 TL

Bol şanslar dilerim…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.