Kurtiniadis Tahminleri

14 Ekim Kurtiniadis BURSA Tahminleri TUTTU: 8.329,17 TL

GRAVITY OF LOVE: Son iki koşusunda sert gruplarda yarışıp başarısız kalan kısrak, bir önceki yarışını da 62 kg koşmaktan olumsuz etkilenip kötü koşmuştu. Bugün 3 kez koşup 2 kez kazandığı diğerinden de fotoda 2. kaldığı 1500 çim pistte mücadele edecek. En iyi performanslarını sergilediği pist ve mesafede, tempolar biraz erken süratlenirse, düzlük üzerindeki etkili sprintiyle kazanacağına inanıyorum. Favorimdir.

 

BAKA BABA: Eksik koştuğu çim pistteki son koşusunu ölçü almıyorum. Bugün daha etkili olduğu kum pistte ve denk grupta yarışacak. 41.9 / 27’lik son işinde de çok iyi görünen safkan kulvar avantajıyla Bad Reftar’dan daha iyi çıkış yapıp liderliği baştan ele geçirebilirse, çıktığı gibi kazanacağına inanıyorum. Favorimdir.

 

GİDEROS: Son dönem çok ciddi bir form tutan kısrak bugünde uygun bir grupta yarışacak. Mesafe kendisine uzun gelmeyecek diye inansam banko önerecektim ama mesafe bir nebze de olsa uzun. Ancak yarışın rölanti tempo geçecek olması GİDEROS’un mesafeyi kısaltması adına önemli avantaj yaratacaktır. Düzlüğe kadar sabırlı bir bekleme ile gelip, düzlük boyu yapacağı etkili ataklarıyla kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

MASTERCLASSMAN: Kendisi kadar tempo yapmayı seven bir ismin bulunmadığı mücadelede önde bomboş kalıp istediği rölanti tempoları bulabileceğini düşündüğüm yarışta, düzlüğe yeterli avansla çıkıp fotoya kadar da kesmeden kazanarak beyaz bayrak ayna yapmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

  • Tek rakibinin FOUDROYANT olmasını bekliyorum.

 

SİNSİNATEŞİ: Son iki koşusunu da çok kolay kazanan kısrak  mükemmel durumda. Son derece uygun rakipler yanında, devam eden form durumuyla bir kez daha kazanması en doğal sonuç olacaktır. Alternatif tek adayımdır.

  • Tek rakip olarakta ERMERHAN‘ı önereceğim. Henüz yarış kazanamamış bir isim olsa da son iki çim yarışı oldukça iyi, siklet avantajı var ve en önemlisi önde bomboş kalacağından ciddi gidişat avantajına da sahip olacak. Çıktığı gibi kazanabilir.

 

SAGESSE: El değiştirip Bursa’ya getirilen safkan çimde sıkıştırılmadan bir yarış görmüş ardından çıktığı kum pist yarışında düzlükte mükemmel ataklarla gelse de taraklama 4. olmuştu. Son koşu performansıyla artık kazanabilecek kıvama geldiğini de net biçimde gösterdi. Artan formuyla uygun rakipler yanında kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

  • Tek rakip olarakta takip atım TAUPE CASHMERE önereceğim. Kaba kuma çıkmasını beklediğim bir isimdi nihayet koşacak. Yatkın olduğu pistte kazanıp sürprizi gerçekleştirebilir.

 

ALTILI ŞABLONUM

2-GRAVITY OF LOVE / 7,4,6,9,11,10,8,1,3,5

2-BAKA BABA / 5,4,3,1,8,7,12,11

4-GİDEROS / 2,7

2-MASTERCLASSMAN / 3

6-SİNSİNATEŞİ / 11

8-SAGESSE / 10

Tutar: 1188 TL

 

EKO ALTILI ŞABLONUM

2-GRAVITY OF LOVE / 7,4,6,9,11,10,8,1,3,5

2-BAKA BABA / 5,4,3,1,8,7,12,11

4-GİDEROS

2-MASTERCLASSMAN

6-SİNSİNATEŞİ / 11

8-SAGESSE / 10

Tutar: 198 TL

 

MİSLİ ALTILI ŞABLONUM

2-GRAVITY OF LOVE / 7,4,6,9,11,10,8,1,3,5

2-BAKA BABA / 5,4,3,1,8,7,12,11

4-GİDEROS

2-MASTERCLASSMAN

6-SİNSİNATEŞİ

8-SAGESSE

Tutar: 49,50 TL

Bol şanslar dilerim…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.