Kurtiniadis Tahminleri

1 Şubat Kurtiniadis KOCAELİ Tahminleri TUTTU: 884,44 TL

ÇAKIR NECO: İzmir’deki son koşusunda öne gelmekte zorlanınca sıkıntılı bir yarış yaparak etkisiz kalan safkanın o performansını pek ölçü almıyorum. Bugün için kendisi kadar süratli bir ismin bulunmadığı yarışta, önde bomboş kalacak gibi görünüyor. Vedat Abiş biraz gidişat çözebilen jokey olduğundan belki hamleyi o yapabilir diye düşünüyorum ama son koşusunda STARLİNK’le kaçanı kovalayıp kazanmıştı. Dolayısıyla ÇAKIR NECO’yu bozup liderlik ısrarcısı olmayacağını düşünüyorum. Önde boş kalıp istediği tempoları bulacak olan ÇAKIR NECO, düzlüğe de sermayeli şekilde çıkıp düzlük boyu direnerek kazanacağına inanıyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

PINEAL CODE: Bursa’daki ilk koşusunda da sürpriz konumda önerdiğim bir isimdi. Düzlükte müthiş sprintiyle ciddi ara kapatsa da kazanmasına yetmemişti. O gün yarışı kazanan PIETRA SOLARE bir yarış sonra H14 yarışı çok kolay kazandı safkan. Ne denli formda ve güçlü bir rakip ardından yakın ara  3.lük elde ederek mükemmel bir performans sergileyip yetenekli bir isim olduğunu kanıtladı. Bugünkü yarışına da mükemmel hazırlanarak geliyor. Edindiği yarış tecrübesiyle bu kez kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

HULKİ: Bursa ve Kocaeli pistlerinde çıktığı son iki koşusunu da bugünkü pist ve mesafede koşup, daha sert rakipler yanında kazanmayı başarıp, mükemmel durumda olduğunu gösteren HULKİ, bugünde çok uygun bir grupta mücadele edecek. Startla birlikte alacağı liderliği, yarışın her yerinde koruyup çıktığı gibi kazanacağına inanıyorum. GÜNÜN BANKOSU olarak öneriyorum.

 

TIME MAGIC: Son koşularında sert rakipler yanında yarışıp gücü nispetinde etkili performanslar sergilemeye çalıştı. Bugün daha müsait rakipler yanında mücadele edecek. Süratli rakiplerini yakın takiple düzlüğe çıkıp, yapacağı etkili ataklarıyla kazanıp sürprizi gerçekleştirmesini bekliyorum. Favorimdir.

 

AUCKLAND: Seri ikinciliklere uzun süredir devam ediyor. Bir önceki uzun mesafeli yarışta 61 kg sikletiyle fotoda mağlup olmuştu. Bugün normale dönen sikletiyle, etkili jokeyi idaresinde kazanmaya yakın gördüğüm isimdir. Alternatif tek adayımdır.

 

SİNOPLU MERVE: Sert gruplarda dahi etkili performanslar sergileyen güçlü kısrak, bugün çok uygun bir grupta, hemcins rakiplere karşı mücadele edecek. Tempoların da yüksek seyredecek olmasının getireceği gidişat avantajını iyi değerlendirip, yapacağı etkili sprintiyle kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

MİRBEY: Son iki koşusunu üst üste kazanan süratli safkan bugün yine lehine pist ve mesafede yarışacak. Özcan Yıldırım faktörüyle stili rakibi LIKE THE STARS’tan daha seri başlangıç yapıp liderliği almasını bekliyorum. Düzlüğe kadar da yüksek tempoda sürükleyeceği yarışta biraz avansla düz yola çıkıp, fotoya kadar kesmeden çıktığı gibi kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

GÜÇLÜBEY EFENDİSİ: Ara sonrası çıktığı yarışı yüksek tempolarda forse edip düzlüğe avanslı şekilde çıkmış, son 100’e kadar en önde kaldığı yarışta o metrelere oksijen duvarına takılıp düşen temposuyla 5. kalmıştı safkan. Bugün gördüğü yarış sonrası artan nefesiyle mücadele edecek. Startla birlikte yine öne fırlayıp alacağı liderliği tempolarını biraz iyi ayarlayabilirse, çıktığı gibi kazanarak ağır favori rakibini mağlup etmesini bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

SOLİ: Bursa’daki son koşusunda ilk kez kaba kuma çıkmıştı ve o gün de tek olarak önermiştim bu ismi. Foto önüne kadar gelse de ekstra performans sergileyen formda rakibi PIETRA SOLARE’ye mağlup olmuştu. Bugün daha müsait bir grupta, kum pist tecrübesi de edinmiş olmasının avantajıyla, etkili jokeyi idaresinde kazanmasını bekliyorum. GÜNÜN BANKOSU olarak öneriyorum.

 

 

 

1.ALTILI EKO ŞABLONUM

1-ÇAKIR NECO

5-PINEAL CODE / 7,10

1-HULKİ

6-TIME MAGIC / 1,4,5,8,3,2,7

3-AUCKLAND / 4,8,6,2,7

6-SİNOPLU MERVE

Tutar: 57,60 TL

 

1.ALTILI MİSLİ ŞABLONUM

1-ÇAKIR NECO

5-PINEAL CODE

1-HULKİ

6-TIME MAGIC / 1,4,5,8,3,2,7

3-AUCKLAND / 4,8,6,2,7

6-SİNOPLU MERVE

Tutar: 19,20 TL

 

2.ALTILI ŞABLONUM

6-TIME MAGIC / 1,4,5,8,3,2,7

3-AUCKLAND / 4,8,6,2,7

6-SİNOPLU MERVE / 11,9,2

5-MİRBEY / 6,4,3,2

3-GÜÇLÜBEY EFENDİSİ / 4

9-SOLİ

Tutar: 768 TL

 

2.ALTILI EKO ŞABLONUM

6-TIME MAGIC / 1,4,5,8,3,2,7

3-AUCKLAND / 4,8,6,2,7

6-SİNOPLU MERVE

5-MİRBEY / 6,4,3,2

3-GÜÇLÜBEY EFENDİSİ

9-SOLİ

Tutar: 96 TL

 

2.ALTILI MİSLİ ŞABLONUM

6-TIME MAGIC / 1,4,5,8,3,2,7

3-AUCKLAND / 4,8,6,2,7

6-SİNOPLU MERVE

5-MİRBEY

3-GÜÇLÜBEY EFENDİSİ

9-SOLİ

Tutar: 19,20 TL

Bol şanslar dilerim…

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.