Kurtiniadis Tahminleri

18 Şubat Kurtiniadis İZMİR Tahminleri TUTTU: 869,16 TL

HAS TARKAN: Son koşusunu kolay kazanarak çok iyi durumda olduğunu gösteren safkan, bugünde startla birlikte hamle yapıp koşu liderliğini almasını beklediğim isim. Tempoları da rölanti sürükleyeceğinden, mükemmel formuyla çıktığı gibi kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

GÜNDÜZDÜŞÜ: Son iki yarışını da kazanan güçlü kısrak, bugünde lehine gidişatta ve yine lehine pist ve mesafede yarışacak. Daha önce yarış kazandığı aprantisi idaresinde de uyum sorunu yaşamayacaktır. Bir kez daha çıktığı gibi kazanmasını bekliyorum. GÜNÜN BANKOSU olarak öneriyorum.

 

BERİD: Antalya’daki son koşusunda da önerdiğim bir isimdi. Sonlarda çok geç kalan ataklarıyla çok diri bir 3.lük elde ederek iyi bir performans sergileyerek çok iyi durumda olduğunu gösterdi. Bugün uygun bir grupta mücadele edecek. Son koşusuna yakın bir performans sergileyerek kazanmasını bekliyorum. GÜNÜN İKİNCİ BANKOSU olarak öneriyorum.

 

DUBAİ EXPRESS: Son koşusunda çok etkili bir performans sergileyip güçlü rakibi KIZIM ÇINAR ardından bugünkü rakibi THUNDER JEST ile birlikte bir baş bir boyun 3. ayrılıp formunu bulduğunu gösterdi. Bugünde denk grupta mücadele edecek olmasından ötürü, artan formuyla kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

HENAIRE: Ara sonrası çıktığı ilk yarışında DB takı ilavesiyle mücadele etmişti. Startla birlikte çıktı aldı numarayı yarışı forse etti, sonlara kadar önde kalsa da BALMUMU’na az farkla kaybedip 2. kaldı. Bugünde kendisi kadar seri bir ismin olmadığı yarışta, koşuyu forse edip düzlüğe de alacağı avansla çıkarak fotoya kadar direnip, çıktığı gibi kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

SWEET SACRIFICE: Kazanması normal sonuç olur ancak yarış yaşamı boyunca kullandığı kulaklık takısı olmadan yarışa katılacak olması beni biraz düşündürdü açıkçası. O sebeple geniş kurgularda yıkma kararı aldım. Yine de kazanmaya en yakın isim olduğunu düşünüyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

YEKSIRA: Son koşularında sürekli olarak ağır sikletler altında mücadele etmesine rağmen etkili performanslar sergiledi safkan. Bugün bomboş sikletiyle denk grupta, lehine pist ve mesafede mücadele edecek olmasının da avantajıyla kazanacağına inanıyorum. Favorimdir.

 

DEVOTED DREAM: Son koşusunda ilk kez kullandığı DB takısı yarış performansına direkt olumlu etki etti. Mükemmel düzlük  yarışı yapmasına rağmen BALMUMU ve HENAIRE gibi iyi rakiplere çarpılıp az farkla 3. kaldı. Bugün çok iyi hazırlandığı yarışta, müsait rakipler yanında, etkili bir düzlük yarışıyla kazanıp maidena veda etmesini bekliyorum. GÜNÜN ÜÇÜNCÜ BANKOSU olarak öneriyorum.

 

ŞİFNE EFESİ: En iyi performanslarını sergilediği pist ve mesafede mücadele edecek. Uzun süredir kazanamıyor olsa da bu yarış için yapmış olduğu hazırlıklarında çok iyi durumda gördüm. Denk grupta, yetenekli binicisi idaresinde kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

 

1.ALTILI ŞABLONUM

6-HAS TARKAN / 1,2,5,7,4,3

2-GÜNDÜZDÜŞÜ

2-BERİD

1-DUBAİ EXPRESS / 2,3

3-HENAIRE / 8,10,2,4,7

5-SWEET SACRIFICE / 3,2,1,4

Tutar: 252 TL

 

2.ALTILI ŞABLONUM

1-DUBAİ EXPRESS / 2,3

3-HENAIRE / 8,10,2,4,7

5-SWEET SACRIFICE / 3,2,1,4

6-YEKSIRA / 4,1,2,3,7

2-DEVOTED DREAM

7-ŞİFNE EFESİ / 4

Tutar: 432 TL

 

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.