Kurtiniadis Tahminleri

15 Mayıs Kurtiniadis ELAZIĞ Tahminleri TUTTU: 3.169,69 TL

1.Ayak

Önde boş kalmasını beklediğim HİMAYUN kazandığı yarış sonrası devam eden formuyla çıktığı gibi bitirebilir. Alternatif tek adayımdır.

 

2.Ayak

BALİ KIZI’na SIESTRA ve MODEST GIRL’den sert presler geleceğini düşündüğüm yarışta son koşusunda da banko olarak önerdiğim CRİSTİNA‘dan öne yakın bekleme ile çıkacağı düzlükteki etkili sprintiyle birincilik bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

 

3.Ayak

İlk yarışında starttan geç çıkıp şansını baştan yitiren ve bu koşusuna DB takı ilavesiyle Mehmet Taşkaya idaresinde hazırlanan MELİS HANIM  düzgün bir çıkış yapabilirse, yükselen form durumuyla kazanmasını beklediğim isimdir. Alternatif tek adayımdır.

 

4.Ayak

Son koşusunda da tek olarak önerdiğim ve beklediğimden çok daha iyi bir performans sergileyerek kazanan RODİNYA bugünde startla birlikte öne düşüp forse etmesini beklediğim yarışı kazanmaya yakın duruyor. Alternatif tek adayımdır.

 

5.Ayak

Oldukça yüksek tempolu geçmeye aday yarışta süratli rakiplerini yakın takibe alacak BAYBARS HAN viraj üzeri yüklenip düzlüğe liderliği alarak çıkıp, fotoya kadar da koruyup kazanmasını bekliyorum. GÜNÜN BANKOSU olarak öneriyorum.

 

6.Ayak

Süratli yapısıyla dikkat çeken KING TATAR iyi bir start çıkışıyla liderliği baştan alıp, düzlüğe de biraz avansla çıkabilirse, direnerek kazanacağına inandığım isimdir. Alternatif tek adayımdır.

 

EKO ALTILI ŞABLONUM

10-HİMAYUN

7-CRİSTİNA

8-MELİS HANIM / 3,5,1

5-RODİNYA / 2,1,4,3

1-BAYBARS HAN

1-KING TATAR / 2,4,8,3,5,6,7,10,9

Tutar: 120 TL

Bol şanslar dilerim…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.